![]() |
Kto coś wygrał? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Kto coś wygrał? (/Temat-Kto-cos-wygral-4748) |
Kto coś wygrał? - krystian__ - 08-04-2010 06:37 Mam pytanie, w mam nadzieje nie dalekiej przyszłości chciałbym zamówić Cool Gift za 2000PTZ[jesli do tego czasu nic się nie zmieni] czy jest ktoś na forum oprócz Admina, która wybrała tą nagrodę i otrzymał ją już? Jak tak to pochwalcie się co to było ![]() RE: Kto coś wygrał? - Athemis - 08-04-2010 07:06 Małe sprostowanie - Admin zrobił żart prima aprilisowy, więc nie wygrał tego tak na prawdę. Może ktoś wygrał, popytaj ![]() RE: Kto coś wygrał? - mikolaj90 - 08-04-2010 10:54 W Cool gifcie będzie znajdować się: - Odyss Coffe Mug - Odyss Mouse Pad - Lockerz Thermos - Lockerz Sports Bottle - Decal Lockerz Sticker - Lockerz Aluminum Journal - Lockerz Blanket Skopiowałem to z jednego forum, gdyż jakiś Amerykanin zamówił cool gifta i taka była zawartość paczki. Jeżeli sami chcecie sprawdzić to wpiszcie w google: ,,Co to jest cool gift" i na pierwszej stronie będzie wszystko co chcecie ![]() Pozdro RE: Kto coś wygrał? - Bolt - 08-04-2010 11:12 Lipną dostał paczkę.. Lockerz zazwyczaj przedstawia 4 propozycje, kilka miesięcy temu ktoś miał do wybrania: PSP, 4 filmy dvd albo bilet (coś jak dla vipów) na koncert do usa RE: Kto coś wygrał? - Leopard - 08-04-2010 15:52 Gdyby były takie nagrody w cool gift'cie jak Admin nam pokazał to połowa użytkowników by go brała ![]() RE: Kto coś wygrał? - krystian__ - 09-04-2010 20:09 no niby tak...w sumie zarąbista paczka ![]() Kto coś wygrał? - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |