Free Vpn pomocy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Free Vpn pomocy (/Temat-Free-Vpn-pomocy-4745) Strony: 1 2 |
Free Vpn pomocy - winko - 07-04-2010 22:09 jeszcze niedawno dzialal mi free vpn ale teraz wyskakuje mi przy wlaczeniu okienko info update i potem mi juz nie chce laczyc. blad code 1. pomocy! jak odinstalowalam i zainstalowalam ponownie to przy altomatycznym wlaczaniu wyskoczyl mi blad ze operacja wymaga uprawnien administratora. probowalam otworzyc klikajac prawym na okienko otworz jako administrator i nadal mi dlad wyskakuje. da sie jakos uniemozliwic to update? bo to moze przez to mi ne dziala RE: Free Vpn pomocy - wojtipek - 08-04-2010 15:45 Mi też tak sie porobiło, więc zainstalowałem sobie UltraVPN. Co prawda trzeba tam założyć konto i przy włączaniu się logować, ale Lockerz działa i reklam nie trzeba oglądać, bo się łączy na francuskim IP. RE: Free Vpn pomocy - popis1 - 08-04-2010 16:10 Ja odinstalowałem to dziadostwo. Znalazłem lepsze rozwiązanie wpisując odpowiednie ip proxy mogę być Amerykaninem. http://proxy-list.org/en/index.php <--- na tej stronce po wypełnienu kodu z obrazka i ustawieniu filtra można znaleźć fajne ip. Nie które nie działają, a nie które chodzą bardzo dobrze. polecam! RE: Free Vpn pomocy - wojtipek - 08-04-2010 19:08 (08-04-2010 15:45)wojtipek napisał(a): Mi też tak sie porobiło, więc zainstalowałem sobie UltraVPN. Co prawda trzeba tam założyć konto i przy włączaniu się logować, ale Lockerz działa i reklam nie trzeba oglądać, bo się łączy na francuskim IP. Jednak nie polecam tego UltraVPN... przez jakiś czas działało, a dziś już nie chce... A jak wchodzę na ich stronę, to i tak nie można utworzyć kolejnego konta tudzież obczaić czy stare nadal działa. Sprawdziłem tą stronę z proxy i działają. Najlepiej brać te anonimowe 100%, aczkolwiek nie polecam proxy z USA, ponieważ reklamy trzeba oglądać. Ja wziąłem francuskie i biega. RE: Free Vpn pomocy - rajmek126p - 08-04-2010 19:11 mi to samo wyskakuje ;] RE: Free Vpn pomocy - SZAFI - 08-04-2010 19:37 Mi też to wyskakuje RE: Free Vpn pomocy - waski88 - 08-04-2010 19:56 mi to freevpn hula RE: Free Vpn pomocy - rajmek126p - 08-04-2010 19:58 ja wchodze na proxy.net.pl i tam biore liste i jest gitara ;] RE: Free Vpn pomocy - waski88 - 08-04-2010 20:03 za proxy mozesz dostac bana RE: Free Vpn pomocy - wojtipek - 08-04-2010 20:14 Ja tam do nich pisałem, że bez proxy mi nie działa w ogóle strona. Odpisali, podając przy tym kilka metod, które bądź co bądź okazały się nieskuteczne... Dzisiaj dopiero lockerz.com zaczęło mi działać normalnie, to im napisałem, że już nie używam proxy. Wcześniej mi jeszcze napisali, że "...you are not on our banned list...", więc najprawdopodobniej za proxy używane z powodu braku połączenia nie jest powodem ku otrzymaniu bana. Reasumując lepiej zawsze do nich napisać, dlaczego używacie proxy, może się wreszcie wezmą za niedziałające Wam filmy. |