Proszę o pomoc w uploadzie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Proszę o pomoc w uploadzie (/Temat-Prosze-o-pomoc-w-uploadzie-47414) |
Proszę o pomoc w uploadzie - Rzmijec - 19-12-2011 15:39 Witajcie. Zwracam się z prośbą jak i propozycją. Chcę zostać aktywnym reffem w zamian za dobrą pomoc. Szukam osoby, która by z chęcią wprowadziła mnie w temat zarabiania na uploadzie. Próbowałem zarabiać trochę na filesonic, ale z reguły co upłem, to było usuwane na kolejny dzień... Nie wiem czy najłatwiej i najefektowniej zarabia się na stonach typu sharecash czy może filesonic. Buxy z których teraz korzystam to jak wiadomo rzecz nudna i mozolna oraz nie zawsze wypłacalna. Tak więc proszę o pomoc od solidnej osoby Pozdrawiam i mam nadzieję, że znajdzie się ktoś chętny do współpracy RE: Proszę o pomoc w uploadzie - Rzmijec - 20-12-2011 15:46 Proszę o zamknięcie tematu. Temat nieaktualny. |