Szukam nauczyciela - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Szukam nauczyciela (/Temat-Szukam-nauczyciela-47295) |
Szukam nauczyciela - ignja - 16-12-2011 19:27 Witam! Ostatnio zainteresowałem się uploadingiem niestety nie wiem za bardzo jak się za to zabrać. Jeśli ktoś byłby chętny mnie nauczyć Jestem wartościowy i na pewno będę bezproblemowym uczniem Co do czasu to dziennie myślę że godzinę mógłbym na to poświęcać być może trochę więcej na początku aby to rozkręcić RE: Szukam nauczyciela - munio - 16-12-2011 19:38 ciezko ci bedzie trzeba naprawde sie nameczyc zeby dobry filmik zrobic potem go wypromowac RE: Szukam nauczyciela - ignja - 16-12-2011 19:42 O jaki filmik chodzi ;>? Mógłbyś powiedzieć coś więcej na ten temat ? RE: Szukam nauczyciela - siweek - 16-12-2011 19:55 Jeśli chcesz zarabiać ogólnie na uploadingu no to wrzucasz jakieś pliki na fora i ściągają mówie tutaj o filesonic itp. chyba że chcesz się wiecej naprawcować i zarabiać np na firecashu. ale to wyższa szkoła jazdy, jak nie masz samo zaparcia to nic nie zarobisz. Ale polecam dążyć sam do wszystkiego po zarobieniu pewniej kwoty masz o wiele wiele wiele wiele większa satysfakcje niż by ktoś ci dał na tacy, albo w ogóle coś ci pomógł tyle ode mnie pozdro Szukam nauczyciela - Coristo - 12-07-2013 09:05 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |