Z-lister (problem :( ) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Z-lister (problem :( ) (/Temat-Z-lister-problem-472) |
Z-lister (problem :( ) - Sharaku - 20-12-2009 17:19 Witam! Wiem że dużo razy było to już tłuczone jednak że tak powiem posiadam troche inny problem. Ponad tydzień temu zostałem z-listerem, jednak nie przyszedł mi żadne mail ( a podobno miał przyjść, przynajmniej tak kumpel mówił który już koszulke dostał itd.). Może powinienem napisać jakiegoś maila do lockerz? Pozdrawiam, Sharaku. RE: Z-lister (problem :( ) - Kilol - 20-12-2009 17:28 Sporo osób czeka na e-maila. Bądź cierpliwy. RE: Z-lister (problem :( ) - Sharaku - 20-12-2009 17:32 Ok, poprostu myślałem że mieli jakiś błąd RE: Z-lister (problem :( ) - Kilol - 20-12-2009 17:35 Lockerz nie zawsze posiada koszulki. Muszą czekać na dostawę. RE: Z-lister (problem :( ) - piasek - 20-12-2009 17:57 No teraz to moze byc tez spowodowone tym ze maja duzo problemow z tym lockerz restock swieta no i te bugi kupe roboty RE: Z-lister (problem :( ) - Kleszczman - 20-12-2009 22:07 Niestety Sharaku twój temat jednak nie odbiega od reszty więc jestem zmuszony go sruuuuuuu.... do koszyka. P.S. Rozwiązanie = czekać. Z-lister (problem :( ) - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |