wygrane nagrody z curculles.pl & wypłata paypal - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zdobyte Nagrody (/Forum-Zdobyte-Nagrody-149) +--- Dział: Wygrane Nagrody (/Forum-Wygrane-Nagrody-150) +--- Wątek: wygrane nagrody z curculles.pl & wypłata paypal (/Temat-wygrane-nagrody-z-curculles-pl-wyplata-paypal-47089) |
wygrane nagrody z curculles.pl & wypłata paypal - tomazzi - 11-12-2011 17:40 Nagroda/Wygrana : płyty dvd, gry, filmy / curculles.pl Zdjęcie Nagrody / Unbox : Wartość Nagrody :120zł Dodatkowe info: Nagroda/Wygrana :karta pamięci MicroSD 2Gb/ curculles.pl Zdjęcie Nagrody / Unbox : Wartość Nagrody :20 zł Dodatkowe info: Nagroda/Wygrana :mysz optyczna/ curculles.pl Zdjęcie Nagrody / Unbox : Wartość Nagrody :17 zł Dodatkowe info: Nagroda/Wygrana :obudowa na dysk twardy tracer 2,5 cala aluminium / curculles.pl Zdjęcie Nagrody / Unbox : Wartość Nagrody :50 zł Dodatkowe info: Nagroda/Wygrana : karta grafiki geforce 8400 silent/ curculles.pl Zdjęcie Nagrody / Unbox : Wartość Nagrody :210 zł Dodatkowe info: Nagroda/Wygrana :odtwarzacz mp4 i pendrive 4 gb/ curculles.pl Zdjęcie Nagrody / Unbox : Wartość Nagrody : 215 zł Dodatkowe info: Nagroda/Wygrana :klawiatura manta/curculles.pl Zdjęcie Nagrody / Unbox : Wartość Nagrody :40 zł Dodatkowe info: Nagroda/Wygrana :karta grafiki geforce 8500/curculles.pl Zdjęcie Nagrody / Unbox : Wartość Nagrody : 140 zł Dodatkowe info: Nagroda/Wygrana : płayta tiesto/curculles.pl Zdjęcie Nagrody / Unbox : Wartość Nagrody :30 zł Dodatkowe info: Nagroda/Wygrana : wypłata 5 euro na paypal/ curculles.pl Zdjęcie Nagrody / Unbox : Wartość Nagrody :5 euro Dodatkowe info: RE: wygrane nagrody z curculles.pl & wypłata paypal - tomazzi - 12-12-2011 22:52 kolejne 2 nagrody z tegoż serwisu będą na jedne z prezentów pod choinkę dla członków rodziny Nagroda/Wygrana : słuchawki CREATIVE / curculles.pl Zdjęcie Nagrody / Unbox : Wartość Nagrody :100zł Dodatkowe info: Nagroda/Wygrana : kamera internetowa I-Box / curculles.pl Zdjęcie Nagrody / Unbox : Wartość Nagrody :40zł Dodatkowe info: RE: wygrane nagrody z curculles.pl & wypłata paypal - paatryk15 - 13-12-2011 09:32 Ile kasy na to wszystko wydales? RE: wygrane nagrody z curculles.pl & wypłata paypal - tomazzi - 13-12-2011 09:54 wydałem tylko 350 zł na taką ilość kodów by podnieść sobie rangę i odkryć zdrapki questowe w których dzienne wygrane są na bardzo wysokim poziomie - jak widać koszt inwestycji w nagrodach zwrócił mi się znacząco większość nagród pochodzi ze sklepiku czyli miałem wymaganą liczbę waluty i zakupiłem, obudowa na dysk z eventu, nagrody w postaci filmów, gier i dvd z konkursu hades wybrane za wygraną nagrodę pienieżną, [endrive z collectora - nagród byłoby więcej ale wiele drobnych wygranych w event - wygrane w nim nagrody wymieniłem na kody i zbierałem walutę serwisu by zakupy dokonywać nagród w sklepiku mam troszkę poleconych z ich aktywacji kodów mam % więc też dodatkowo darmowo zbierały mi się środki i zbierają bo poleconych z czasem przybywa, aktywują kody więc i ja mam z ich aktywacji kody :0 plus czasem od czasu do czasu wezmę udział w jakimś konkursie by adrenalinę walki poczuć RE: wygrane nagrody z curculles.pl & wypłata paypal - Zainteresowany - 02-01-2012 03:10 Tak o to "wysyłają" nagrody. RE: wygrane nagrody z curculles.pl & wypłata paypal - tomo1821 - 02-02-2012 21:58 Gratulacje ! RE: wygrane nagrody z curculles.pl & wypłata paypal - I3lood - 14-07-2012 13:30 gz! RE: wygrane nagrody z curculles.pl & wypłata paypal - elektryczna - 14-07-2012 19:05 gz, aż wejdę i zobaczę co to za stronka ;p RE: wygrane nagrody z curculles.pl & wypłata paypal - KinoLive - 16-07-2012 14:10 Gratulację ! RE: wygrane nagrody z curculles.pl & wypłata paypal - KinoLive - 16-07-2012 14:10 Rzeczywiście ciekawa stronka |