Sprzedam zasilenie twojego konta orange - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam zasilenie twojego konta orange (/Temat-Sprzedam-zasilenie-twojego-konta-orange-46909) |
Sprzedam zasilenie twojego konta orange - kipeer - 07-12-2011 22:58 1.Nazwa przedmiotu : Przelew pieniędzy z konta orange na Orange. 2.Opis przedmiotu : Płacisz paypal, dajesz mi znać, przelewam Ci pieniądze na konto z mojego telefonu. 3.Źródło pozyskania : Telefon 4.Zdjęcia : XX brak XX 5.Kontakt : 39449540 6.Cena : 5zł - 3,50zł, 10zł - 8zł, JA20zł - 17zł / Dla form typu nieparzystych na prv 7.Sposób zapłaty za przedmiot : PAYPALL / MONEY BOOKERS / Przelanie 25zł na wasze konto trwa ok. 20 sekund, płacicie 20 więc :-) więcej opcji na prv |