[SPRZEDAM] 3 x 2zł doładowania Play(polecam) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SPRZEDAM] 3 x 2zł doładowania Play(polecam) (/Temat-SPRZEDAM-3-x-2zl-doladowania-Play-polecam-46881) |
[SPRZEDAM] 3 x 2zł doładowania Play(polecam) - Rzmijec - 07-12-2011 15:05 Witam Mam do zaoferowania 3 kody z pod nakrętek Sprite. Każdy kod jest warty 2 zł i można nim doładować konto siecic Play Ja jestem w sieci 36i6, więc nie skorzystam. Tak więc te 3 kody o łącznej wartości 6zł oferuję na sprzedarz po minimum 1.25 za każdy na paypal. Mój PayPal: [email protected] Można pisać w tym temacie, można na PM, a jeżeli ktoś chce, to na PM mogę podać nr gg Zachęcam, a kwotę zakupu w ostateczności mogę obniżyć. RE: [SPRZEDAM] 3 x 2zł doładowania Play(polecam) - Rzmijec - 10-12-2011 21:45 Proszę o przeniesienie do kosza, powód: już nie aktualne, kody dostał ode mnie za free kolega bo nikt nie chciał... [SPRZEDAM] 3 x 2zł doładowania Play(polecam) - Roben - 01-04-2012 11:59 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |