[Zlecenie] Dla programisty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Zlecenie] Dla programisty (/Temat-Zlecenie-Dla-programisty-46765) |
[Zlecenie] Dla programisty - kipeer - 04-12-2011 19:51 Kategoria: Serwisy www, Skrypty, Aplikacje internetowe, Programowanie aplikacji desktopowych, Administracja, wdrożenia, Prace edytorskie, tłumaczenia, Marketing, reklama, pozycjonowanie Szczegółowy opis: Stworzy program do administracji nad kontami założonymi już na youtubie. Kontakt: email: [email protected] lub gg: 39449540 1724498 Administrator z możliwością: sprawdzenie statusu ( czy email wysłany, email odebrany i potwierdzona aktywacja ), hasło będzie miało jedno - i automatycznie zmiana hasła na stare. User z możliwością pobrania katalogu, pobrania plików dostępnych w mini przeglądarce programu. User premium - z większymi przywilejami. Zależy mi na: 1. Aktywnym podglądzie haseł i zmiana ich automatycznie na poprzednie. 2. Utworzenie rejestracji kont, oraz logowanie. 3.Mini okienko, same textowe wiadomości. Może z 5 graficznych. Mniej więcej rozmieszczenie w okienkach: http://neting.xaa.pl/pliki/ Jeżeli można by było utworzyć plugin podpięty pod program ( tylko dla mnie ) do tworzenia kont youtube + proxy było by świetnie. Najbardziej mi zależy na 1 by był podgląd i ściągnięcie bazy danych PROSTY W OBSŁUDZE byle było podłączenie, widoczne hasła i zmiana haseł \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ Projekt będzie dla grupy osób które poprostu bedzie potrzebowała dodatkowej listy. Będzie selekcja takich osób, do grupy która zostanie jedna. Moge sie podzielić zarobkiem z programistą na 40% dla niego a dla mnie 55%. 5% na wydatki serwery itp. email: [email protected] lub gg: 39449540 1724498 [Zlecenie] Dla programisty - Coristo - 21-06-2013 06:30 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |