Sprzedam Konto Shell - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam Konto Shell (/Temat-Sprzedam-Konto-Shell-46677) |
Sprzedam Konto Shell - Derek - 02-12-2011 23:18 Witam, mam do sprzedania konto shell: - Procesor: INTEL CORE 2 DUO E2180 2X2,33 GHZ 2GB DDR - Pojemność - Raid0 180 GB - Gwarancja łącza 100MBIt - Procesy - 5 - Osób na serwerze - 5 - Dostęp do Vnc(zdalny pulpit) - Na shell zainstalowany jest jdownloader, filezilla, firefox, winrar i inne(możliwość do instalowania) Cena 40zł Dostęp na 28 dni. Płatność: pp, bank. Shella szczerze polecam prędkości są stałe i bardzo szybkie, ja niestety z racji, że nie będę go już potrzebował jestem zmuszony go sprzedać. Wszelkie pytania na PW. RE: Sprzedam Konto Shell - Derek - 03-12-2011 17:11 Sprzedane |