Po jakim czasie dostaję pieniądze - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Po jakim czasie dostaję pieniądze (/Temat-Po-jakim-czasie-dostaje-pieniadze-46580) |
Po jakim czasie dostaję pieniądze - Rzmijec - 30-11-2011 17:32 Witam, z góry przepraszam jeśli popełniłem jakiś błąd w związku z tym tematem, ale jestem nowy. Moje pytanie dotyczy czasu "akceptacji pobranego pliku" Tłumacząc to na polski, to chodzi mi o to, po jakim czasie będzie pisało, że ktoś pobrał plik. Udostępniłem 2 pliki, oba zostały pobrane, ale na cashfile pisze, że 0 downloaded files. No to wtf? bo ja nie rozumiem tego. Proszę o pomoc PS przy obu plikach zaznaczone Polish offers RE: Po jakim czasie dostaję pieniądze - Rzmijec - 05-03-2012 20:12 Tak przepatrzam swoje tematy ;P I proszę to lock i do kosza Nie chcem syfu xD Pozdro. Po jakim czasie dostaję pieniądze - Admin - 01-04-2012 00:09 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |