[Youtube] Accountmaker - Tani Kreator Kont - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Youtube] Accountmaker - Tani Kreator Kont (/Temat-Youtube-Accountmaker-Tani-Kreator-Kont-46527) |
[Youtube] Accountmaker - Tani Kreator Kont - polak23 - 29-11-2011 16:21 Witam, Chciałbym przedstawić mój kreator kont YouTube. Program wymaga .NET Framework w wersji najnowszej. Przyda się osobą zarabiający na metodzie YouTube Funkcje Programu : [✔] Kreator Maila [✔] Obsługa TORa [!] [✔] Losowe hasło do każdego Konta [✔] Losowy UserAgent do każdego konta [!] [✔] Omijanie weryfikacji SMS [✔] Silnik przeglądarki Firefox 8 [!] [✔] Obsługa PROXY [!] [✔] Logi Programu [✔] Automatyczne aktualizacje [✔] Generator nazw kanałów [✔] Obsługę CaptchaTrader [!] [✔] Masowe tworzenie [!] [✔] Blokada CSS [strony szybciej się ładują] [!] Wprowadzam 5-dniową gwarancje na działanie programu jeżeli po tym czasie ci nie będzie działał z przyczyn nie zależnych ode mnie nie zwracam pieniędzy. Oczywiście, gdy YouTube coś zmieni będę starał się wydać aktualizację naprawiającą to. Wszystkie AKTUALIZACJE SĄ DARMOWE!!! KONTAKT : GG 8662718 1. Nazwa programu : AccountMaker 2. Przeznaczenie : Tworzenie kont Youtube 3. Cena : 15$ [dla użytkowników YouTube Tool 12$] 4. Opis : powyżej 5. Sposób płatności i wysyłki : PayPal / Przelew Bankowy RE: [Youtube] Accountmaker - Tani Kreator Kont - HeniutX - 08-12-2011 18:51 Niech ktoś napisze recenzję to może kupię :> RE: [Youtube] Accountmaker - Tani Kreator Kont - kipeer - 08-12-2011 19:16 ja powiem szczerze, kupilem ale nie dzialalo na moj system ;/ RE: [Youtube] Accountmaker - Tani Kreator Kont - ptasior - 08-12-2011 19:54 Niech ktoś rzuci recenzje RE: [Youtube] Accountmaker - Tani Kreator Kont - polak23 - 23-12-2011 22:58 Aktualizacja Funkcji RE: [Youtube] Accountmaker - Tani Kreator Kont - Spyrek - 23-12-2011 23:12 Kupiłem program już dawno, od tego czasu zrobiłem nim jakieś 200 kont i wszystkie działają do dzisiaj - w przypadku kreatora PoL4ka(LCP), konta padały po kilku dniach. Wielką zaletą jest obsługa TOR'a, proxy i CaptchaTradera. Czasami zdarzają się jakieś zwieszki, ale wystarczy restart programu i leci dalej - w końcu jest to jeszcze wersja BETA więc błędy mogą się pojawiać. Wszelkie błędy można zgłaszać przez panel użytkownika, a po krótkim czasie wychodzi aktualizacja z poprawkami Program jest warty swojej ceny. Polecam ! Windows 7 x64 |