![]() |
Buxik - tanio, szybko, wygodnie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Buxik - tanio, szybko, wygodnie (/Temat-Buxik-tanio-szybko-wygodnie-46521) |
Buxik - tanio, szybko, wygodnie - Mickel96 - 29-11-2011 14:10 Witam ![]() Buxik to Polski bux który wypłaca nam w naszej walucie na PayPal'a Minimum wypłaty to 2zł dla zwykłego usera i 1zł dla usera premium. Piramida wygląda tak: *Zwykły user 1 clik -> 0.08zł 6 clików dziennie -> 0.48zł 7 dni -> 3.36zł *Premium user 1 clik -> 0.20 zł 12 clików dziennie -> 2.40zł 7 dni -> 16.80zł Oprócz tego możemy pobierać pliki, kupować "klikaczy", robić różne zadania. Zacząłem klikać 10 minut temu i już mam 1.50zł. Więcej dowiecie się w samym serwisie. Mój reflink Czysty ZAPRASZAM DO KLIKANIA Z MOJEGO REFA! RE: Buxik - tanio, szybko, wygodnie - Symbian - 30-11-2011 11:39 Siemka,zarejestrowałem się dziś na tej stronce i jak na razie muszę to wszystko ogarnąć ![]() RE: Buxik - tanio, szybko, wygodnie - kamaz1234 - 30-11-2011 13:09 tak , wygląda... Chyba tydzień temu zleciłem wypłatę tej 1 zł i do dzisiaj jeszcze nie dotarła... I jak widać człowiek chcę sprzedać ten serwis , czyli , że na pewno wypłat już nie będzie , dopóki ktoś tego nie przejmie. Buxik - tanio, szybko, wygodnie - Magnus - 30-11-2011 19:24 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |