Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Propozycja - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13)
+--- Wątek: Propozycja (/Temat-Propozycja-46453)

Propozycja - Remiks - 27-11-2011 18:36

Proponuję aby każdy użytkownik miał swój banner polecający to forum.

RE: Propozycja - Killer - 27-11-2011 19:16

Rozwiń myśl bo nie mam pojęcia o co Ci chodzi.

RE: Propozycja - Remiks - 01-12-2011 20:15

No że każdy użytkownik w swoim profilu miałby kod HTML który można wkleić na inne strony,dzięki czemu reklamowalibyśmy to forum.
Dzięki specjalnemu banerowi polecającemu nasze forum była by możliwość zgromadzania dodatkowych punktów np 2 FG w chwili, kiedy osoba, która weszła w link i zarejestrowała się zdobyła co najmniej 20 punktów FG.

RE: Propozycja - dzony - 02-12-2011 11:37

takie cos juz istnieje tu masz :
http://screenshooter.net/2143694/qbncmrg < - "Twój reflink" na stronie głównej, fg za to, to głupi pomysł pełno multikont ktoś zacznie robić.

RE: Propozycja - Ty27mek - 02-12-2011 13:33

Hmm. Rozbudowując myśl użytkownika, który stworzył ten temat poleciłbym zrobienie czegoś podobnego - tj. banerek (taki mały poziomy jak z giftonline mają w sygnach chłopaki) z nickiem, i np. liczbą FG, a za rejestracje można, ale nie trzeba symboliczny 1 FG :>

RE: Propozycja - Admin - 02-12-2011 13:51

To nie serwis z nagrodami żeby promować Nasze forumowe FG Smile które przeważnie i tak są wykorzystywane na usługi promujące killera lub reklame w adtaily, wkrótce będzie jeszcze jeden bajer za fg, stay tuned.
A pomysł nie przejdzie, nie chcemy wymuszonych multikont.

RE: Propozycja - Ty27mek - 05-12-2011 21:02

Usługi Killera Jerk2

No ale faktycznie - ja rozwinąłem po części myśl założyciela, sam bym topica nie założył. Oby było więcej kreatywnych sposobów zdobywania FG (zagadki jak kiedyś) oraz Videoteke ktoś do menu mógłby wsadzić Idea

Pzdr.