Propozycja - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Propozycja (/Temat-Propozycja-46453) |
Propozycja - Remiks - 27-11-2011 18:36 Proponuję aby każdy użytkownik miał swój banner polecający to forum. RE: Propozycja - Killer - 27-11-2011 19:16 Rozwiń myśl bo nie mam pojęcia o co Ci chodzi. RE: Propozycja - Remiks - 01-12-2011 20:15 No że każdy użytkownik w swoim profilu miałby kod HTML który można wkleić na inne strony,dzięki czemu reklamowalibyśmy to forum. Dzięki specjalnemu banerowi polecającemu nasze forum była by możliwość zgromadzania dodatkowych punktów np 2 FG w chwili, kiedy osoba, która weszła w link i zarejestrowała się zdobyła co najmniej 20 punktów FG. RE: Propozycja - dzony - 02-12-2011 11:37 takie cos juz istnieje tu masz : http://screenshooter.net/2143694/qbncmrg < - "Twój reflink" na stronie głównej, fg za to, to głupi pomysł pełno multikont ktoś zacznie robić. RE: Propozycja - Ty27mek - 02-12-2011 13:33 Hmm. Rozbudowując myśl użytkownika, który stworzył ten temat poleciłbym zrobienie czegoś podobnego - tj. banerek (taki mały poziomy jak z giftonline mają w sygnach chłopaki) z nickiem, i np. liczbą FG, a za rejestracje można, ale nie trzeba symboliczny 1 FG :> RE: Propozycja - Admin - 02-12-2011 13:51 To nie serwis z nagrodami żeby promować Nasze forumowe FG które przeważnie i tak są wykorzystywane na usługi promujące killera lub reklame w adtaily, wkrótce będzie jeszcze jeden bajer za fg, stay tuned. A pomysł nie przejdzie, nie chcemy wymuszonych multikont. RE: Propozycja - Ty27mek - 05-12-2011 21:02 Usługi Killera 2 No ale faktycznie - ja rozwinąłem po części myśl założyciela, sam bym topica nie założył. Oby było więcej kreatywnych sposobów zdobywania FG (zagadki jak kiedyś) oraz Videoteke ktoś do menu mógłby wsadzić Pzdr. |