Bot do FaceBooka+ Jak zdobyć dużo like. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Bot do FaceBooka+ Jak zdobyć dużo like. (/Temat-Bot-do-FaceBooka-Jak-zdobyc-duzo-like-46382) |
Bot do FaceBooka+ Jak zdobyć dużo like. - Misiek1 - 26-11-2011 09:13 Witam, Mam do sprzedania Bota do robienia kont FaceBook. Konta mogą być robione na następujących mailach: Cytat:- Gazeta.pl Przebieg rejestracji na FB: Cytat:1.Wypełnia dane- Do wyboru ANG/PL Gratis poradnik jak zdobyć dużo like. Cena Bota: Cytat:1 osoba- 10 $ P.S- Nie patrzyć na punkty reputacji ponieważ dostałem je za opinie jakiegoś serwisu. RE: Bot do FaceBooka+ Jak zdobyć dużo like. - Nextor - 26-11-2011 10:17 Powiecmy że jestem chetny jednak proszę dać go do testu jakiemuś modowi.Bo nie jestes zaufany. RE: Bot do FaceBooka+ Jak zdobyć dużo like. - Coristo - 26-11-2011 11:10 Do testów dla ekipy albo kosz. RE: Bot do FaceBooka+ Jak zdobyć dużo like. - Nextor - 26-11-2011 15:58 Widać że mu nie zalezy. |