Oficjalna aplikacja PlayStation - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Pokój Gracza (/Forum-Pokoj-Gracza-108) +---- Dział: PlayStation (/Forum-PlayStation-141) +---- Wątek: Oficjalna aplikacja PlayStation (/Temat-Oficjalna-aplikacja-PlayStation-46364) |
Oficjalna aplikacja PlayStation - Coristo - 25-11-2011 15:57 Teraz możesz wziąć ze sobą niesamowity świat PlayStation, gdziekolwiek będziesz. Odwiedź serwis iTunes lub usługę Android Market, aby pobrać oficjalną aplikację PlayStation. Potem będzie już z górki: zaloguj się za pomocą identyfikatora logowania PlayStation Network. Jeżeli nie masz konta PlayStation Network, możesz je założyć pod adresem eu.playstation.com/registration. * Sprawdź listę trofeów PlayStation Network, bądź na bieżąco z postępami znajomych w grach i ich statusem online. * Odkryj magię najnowszych gier, poznaj najświeższe wiadomości i zobacz sprzęt dla twojego systemu PlayStation 3, PlayStation 2 i PSP. * Poczytaj najnowsze ogłoszenia na Blogu PlayStation. W My PSN (Moje PSN): - Możliwość sortowania znajomych z PlayStation Network wg ich stanu online oraz filtrowania ich wg obecności. - Wyszukiwanie znajomych z PlayStation Network. - Wyświetlanie szczegółowych informacji o konkretnym trofeum i porównywanie ich ze znajomymi z PlayStation Network. W News & Blog (Wiadomości i blog): - Wyświetlanie komentarzy i ocenianie wpisów w PlayStation.Blog. - Komentowanie wpisów w trybie pionowym i poziomym. W Share & Discuss (Udostępniaj i dyskutuj): - Wyświetlanie aktualizacji PlayStation w serwisie Facebook, a także "lubienie", udostępnianie i komentowanie aktualizacji. - Wyświetlanie aktualizacji PlayStation w serwisie Twitter, możliwość śledzenia, ponownego przesyłania wpisów i odpowiadania. - Wyświetlanie i udostępnianie filmów PlayStation w serwisie YouTube. Uwaga: * Oficjalna aplikacja PlayStation jest kompatybilna z urządzeniami iPhone i iPod Touch (system OS 4 lub nowszy) lub urządzeniami wyposażonymi w system Android (wersja 1.6 lub nowsza), za wyjątkiem telefonu Sony Ericsson Xperia X10 mini. *Źródło: pl.playstation.com*
RE: Oficjalna aplikacja PlayStation - Bolt - 25-11-2011 16:09 Fajna sprawa, nie ma to jak być na screenie Mnie niestety to nie dotyczy bo nie mam fona z androidem ale ogółem niezły gadżet RE: Oficjalna aplikacja PlayStation - Coristo - 25-11-2011 16:59 (25-11-2011 16:09)Bolt napisał(a): Fajna sprawa, nie ma to jak być na screenie Mnie niestety to nie dotyczy bo nie mam fona z androidem ale ogółem niezły gadżet Akurat nie da się bez Ciebie, bo cały czas jesteś ^^ RE: Oficjalna aplikacja PlayStation - Bolt - 25-11-2011 22:07 Haha bez przesady, w tygodniu rzadko goszczę ale piątek, sobota, niedziela sporo |