Zakładka powiadomienia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Forum Prizers.pl (/Forum-Forum-Prizers-pl-302) +----- Dział: Dyskusje (/Forum-Dyskusje-304) +----- Wątek: Zakładka powiadomienia (/Temat-Zakladka-powiadomienia-46242) |
Zakładka powiadomienia - Marello - 22-11-2011 14:25 Siema wydaje mi się, że na Prizers brakuje jednej ważnej rzeczy zakładki "powiadomienia" albo "komunikaty" Fajnie by było gdyby taka zakładka powstała bo czasami nie wiem za co dostałem pz a za co nie. Powinno się w niej znaleźć np Za logowanie dostajesz 2pz Za ankietę otrzymałeś 2pz i ofc godzina i data Wiadomo, że bez tego portal będzie funkcjonował, ale na pewno taka zakładka ułatwiłaby korzystanie z serwisu. Co o tym sądzicie? RE: Zakładka powiadomienia - erold - 22-11-2011 14:27 Czemu nie, byłoby fajnie czekamy za wypowiedzią reszty no i of kors kogoś z przedstawicieli prizers RE: Zakładka powiadomienia - Satan - 22-11-2011 14:28 jestem na tak RE: Zakładka powiadomienia - kanonier - 22-11-2011 14:28 Gdzie chat to jest podstawa |