[Zamknięty]Lekki błąd na czacie? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Zamknięty]Lekki błąd na czacie? (/Temat-Zamkniety-Lekki-blad-na-czacie-46081) |
[Zamknięty]Lekki błąd na czacie? - HeniutX - 18-11-2011 14:03 Często wbijam z rana i coś piszę. Zamykam przeglądarkę i idę do szkoły, a jak wracam to włączam kompa. Wchodzę na ZC i na czacie pisze jeszcze raz moją wiadomość którą wysłałem z rana jako ostatnią. Nie wiem, ale możliwe, że to ja mam coś z netem/kompem RE: Lekki błąd na czacie? - Admin - 18-11-2011 14:08 wyczyść pamięć przeglądarki, powinno śmigać. RE: Lekki błąd na czacie? - HeniutX - 18-11-2011 14:14 Działa, można close [Zamknięty]Lekki błąd na czacie? - Admin - 18-11-2011 14:54 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |