[Nieaktualne]Wspólnik !!! Potrzebny import czapek ;] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Nieaktualne]Wspólnik !!! Potrzebny import czapek ;] (/Temat-Nieaktualne-Wspolnik-Potrzebny-import-czapek-46055) |
[Nieaktualne]Wspólnik !!! Potrzebny import czapek ;] - Baleron333 - 17-11-2011 18:10 Otóż jak niektórzy z was zobaczyli zajmuję się importem czapek new era, Ti$A itp... Otóż mam zamiar zamówić kilkanaście sztuk ale potrzebuję trochę floty (mam ale malo) czyli wspólnika (oczywiscie czapki pojda do niego tyle co wezmie), jest to zarobek bo ceny naprawde sa okazyjne i kazdy zarobi !!! wiecej szczgolow gg 826008 e mail [email protected] RE: Wspólnik !!! Potrzebny import czapek ;] - Admin - 17-11-2011 20:08 zdradzisz więcej szczegółów czy trzeba pisać bezpośrednio na gg ? ile do zainwestowania ? jaki koszt czapek? jeśli nie chcesz tutaj to będę wdzięczny na pw pozdro RE: Wspólnik !!! Potrzebny import czapek ;] - adik0070 - 18-11-2011 13:02 Ja to samo co Admin, możesz podesłać ofertę na PW. RE: Wspólnik !!! Potrzebny import czapek ;] - mariio - 18-11-2011 19:31 tak samo jak wyżej, czli więcej info na PW RE: Wspólnik !!! Potrzebny import czapek ;] - Baleron333 - 18-11-2011 22:23 narazie nie wysyłam ponieważ mam chętnych ;] [Nieaktualne]Wspólnik !!! Potrzebny import czapek ;] - Magnus - 24-11-2011 22:27 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że treść tematu jest nieaktualna. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |