Limity videoBB - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Limity videoBB (/Temat-Limity-videoBB-46036) |
Limity videoBB - Doragon - 16-11-2011 21:40 Wchodzę na pewien serwis gdzie umieściłem link i patrzę prawię 2000tyś wyświetleń. Zdziwiłem się ponieważ na videoBB w statystykach dane wideo ma niecałe 20 wyświetleń. Zastanawiam się czy to nie jest związane z tym iż mam konto standard. W tabeli dla konta premium pisze "Unlimited views of video" czy to ma coś z tym wspólnego czy to dotyczy tylko limitu czasowego 72min. ps. co zrobić aby filmy miały lepsza jakość niż 240p. Niektóre mają niektóre nie. Od czegoś to zależy ? Limity videoBB - Hybrid1990 - 25-09-2021 14:45 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |