![]() |
Uploading by Lebshot - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zdobyte Nagrody (/Forum-Zdobyte-Nagrody-149) +--- Dział: Wypłaty (/Forum-Wyplaty-165) +--- Wątek: Uploading by Lebshot (/Temat-Uploading-by-Lebshot-45983) |
Uploading by Lebshot - lebshot - 15-11-2011 21:02 Witam was serdecznie w moim temacie, chciałbym przedstawić wam moją historie związana z uploadingiem i równocześnie pochwalić się zarobkami. Na razie korzystam jedynie z serwisu sharecash, lecz mam nadzieję zacząć korzystać też z uploadingu który nie wymaga wypełniania żadnych ofert ![]() Gdyby ktoś chciał zacząć zabawę z sharecashem proszę o zarejestrowanie się z mojego reflinku, wtedy będę służył swoją pomocą. Wiadomo im więcej zarobicie, tym więcej rad wam zdradzę. Może nie jestem jakimś mega uploaderem, ale co nie co wiem ![]() KLIK TU Dam wam użytkownicy też jedną radę, nie patrzcie na zarobki innych i nie jarajcie się nimi. Tylko zajmijmy się swoimi własnymi zarobkami a dojdziemy po mału do bogactwa. Trochę czasu, chęci i pracy i wszystko jest do zrobienia. WYPŁACONE $$$ RAZEM - 189,00$ PAŹDZIERNIK - 189,00$ -Sharecash PAŹDZIERNIK 2011 ![]() RE: Uploading by Lebshot - siweek - 15-11-2011 21:10 I to w przeliczeniu za złotówki ile wynosi? ![]() RE: Uploading by Lebshot - lebshot - 15-11-2011 21:13 Dokładnie wyszło na Paypalu : 571,34 PLN RE: Uploading by Lebshot - siweek - 15-11-2011 21:14 Czyli dobrze myślałem;p to ładnie od jutra zaczynam ![]() Pozderko RE: Uploading by Lebshot - Ciastek - 16-11-2011 14:32 Gratulacje ![]() |