[ZAMIENIE] Sony Ericsson XPERIA X1 + SONY DSC-S500 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [ZAMIENIE] Sony Ericsson XPERIA X1 + SONY DSC-S500 (/Temat-ZAMIENIE-Sony-Ericsson-XPERIA-X1-SONY-DSC-S500-45883) |
[ZAMIENIE] Sony Ericsson XPERIA X1 + SONY DSC-S500 - Stachu - 13-11-2011 17:38 Witam. Na zamianę mam telefon Sony Ericsson XPERIA X1 czarna w stanie dobrym + (ewentualnie) aparat fotograficzny SONY DSC-S500. Zamienię na inny telefon bądź iPoda Touch'a lub iPoda Nano 5G/6G. Na ekranie są małe ryski, których w ogóle nie widać, parę otarć, klapka baterii w stanie bdb- jak na te modele SE, klawiatura ma parę otarć. W zestawie znajduję się: - Telefon Sony Ericsson XPERIA X1 - Bateria BST-41 - Ładowarka CST-80 - Kabel USB DMU-70 - Słuchawki HPM-75/J - Karta pamięci Sandisk 2GB niestety brak pudełka i papierów. Dlaczego pisałem pełne nazwy akcesoriów? Tak jak napisałem, brak pudełka i papierów, więc każdy by mógł pomyśleć, że jest kradziony, znaleziony itp. Nie! Jest prawdziwy, oryginalny, po prostu pudełko z papierami mi się gdzieś zawieruszyło. Aparat: - Oczywiście aparat - Kabel USB - Kabel AV - Baterie - Ładowarka do baterii - Karta pamięci 512 MB - Pudełko - Papiery Do tego wszystkiego mogę jeszcze dopłacić pieniążkami W razie pytań moje GG: 821434 RE: [ZAMIENIE] Sony Ericsson XPERIA X1 + SONY DSC-S500 - Stachu - 20-11-2011 23:40 Odświerzam! RE: [ZAMIENIE] Sony Ericsson XPERIA X1 + SONY DSC-S500 - Stachu - 27-11-2011 10:30 Nadal aktualne;] wymienie również na jakąś konsole lub tableta, oczywiście z dopłatą z mojej strony |