Żadnych oznak ściągania [youtube] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: YouTube (/Forum-YouTube-454) +--- Wątek: Żadnych oznak ściągania [youtube] (/Temat-Zadnych-oznak-sciagania-youtube-45810) Strony: 1 2 |
Żadnych oznak ściągania [youtube] - soluffka - 11-11-2011 23:23 Witam, mam taki problem dotyczący ilości ściągnięć moich plików z crackami... Robiłem wszystko według zaleceń z różnorakich poradników. Skróciłem link, dałem dobry tytuł, opis z instrukcją jak wgrać cracka, dużo tagów, reklamuje się pod popularnymi filmami, mam pełno komentarzy niezaakceptowanych (co podobno coś daje). Mimo to mam 0 ściągnięć. Co jeszcze mogę zrobić? Z góry dzieki za odpowiedź. RE: Żadnych oznak ściągania [youtube] - Karpik - 12-11-2011 01:08 ile masz wejsc na film dziennie, czy jest on na pewno potrzebny, zaloz wlasna strone i duzo duzo wiecej... RE: Żadnych oznak ściągania [youtube] - lebshot - 12-11-2011 10:30 Po pierwsze filmik musi być wypromowany na pierwszą strone żeby ludzie lajtowo go odnajdywali. Załóż swój blog i tam opisuj swój plik i dawaj link do ściągnięcia. W filmiku na YT, dawaj link do bloga. Pamiętaj o używaniu serwisów dodających wyświetleń i lików. RE: Żadnych oznak ściągania [youtube] - soluffka - 12-11-2011 14:01 A ile kupić kont żeby mi wystarczyło już do końca działalności? 100 wystarczy? RE: Żadnych oznak ściągania [youtube] - lebshot - 12-11-2011 14:56 A po co Ci do tego konta? Są odpowiednie serwisy do tego jak Vagex czy Enchanceviews używam tych dwóch o.O Jeżeli chcesz i możesz, to zarejestruj się z mojego linku. http://vagex.com/?ref=17248 Link do Enchance masz w podpisie. Serwisy polegają na tym że Ty oglądasz czyjeś Video, dajesz like favority i subscribe i zbierasz punkty za to. A potem swoje punkty wymieniasz na to samo, i tak o to toczy się pętla. Mam nadzieję że wytłumaczyłem Ci to w miare dobrze, i że nie będziesz miał problemu ze zrozumieniem tego RE: Żadnych oznak ściągania [youtube] - soluffka - 12-11-2011 15:31 Ok dzięki. RE: Żadnych oznak ściągania [youtube] - lebshot - 12-11-2011 16:00 Nie ma za co, gdybyś czegoś potrzebował pisz na PW czy w temacie RE: Żadnych oznak ściągania [youtube] - soluffka - 12-11-2011 20:22 łaał mam już 1.05 $ RE: Żadnych oznak ściągania [youtube] - Kikoloko - 13-11-2011 09:22 U mnie to samo Ani grosza nie ma RE: Żadnych oznak ściągania [youtube] - ptasior - 13-11-2011 11:21 mi też słabo ostatnio leci.Może ktoś by mnie napowadził na dobrą str,? |