Przyjmę refa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Przyjmę refa (/Temat-Przyjme-refa-45689) |
Przyjmę refa - Yanke$ - 09-11-2011 07:21 Witajcie Przyjmę ogarniętego refa, który ma już pojęcie o PPA i chciałby dalej się rozwijać. Zakładam, że umie już coś sam zarobić wrzucając jakieś filmiki, tylko jeszcze chciałby się podszkolić. Co oferuję: - rady i wskazówki - pomoc w promocji filmików (łapki, suby, wyświetlenia, komenty) - pomoc jeżeli chodzi o pozycjonowanie youtube Warunki: - musisz zarejestrować się z refa (w serwisie Firecash.org) - po zarejestrowaniu z refa musisz cokolwiek zarobić, abym miał pewność, że nie mam do czynienia z nowicjuszem Chętni proszeni są o kontakt na PW. Pozdrawiam RE: Przyjmę refa - Requirer - 09-11-2011 07:31 Szukałem niszy z kolegą, w końcu trafiliśmy na plik który jest bardzo często pobierany; 1. Napisałem aplikacje 2. Obróbka obrazu w Camtasia Studio 7 3. Wrzucenie na Youtube 4. Promocja filmu - bot na API (łapki, subskrypcje, komentarze); Całość tego trwała ok. 30 minut; o to rezultaty mojej pracy; http://www.youtube.com/watch?v=WoKNwQ-91UA --- Dlaczego to piszę ? Ponieważ gdy będę twoim refem sytuacja by była taka sama jak u mnie wczoraj ok. godziny 21-22. Co mi z nisz dobrych gdy film po dziesięciu minutach jest flagowany ? PS: Nie wiem jak tyle zarobiłem. RE: Przyjmę refa - Yanke$ - 09-11-2011 14:24 W takim przypadku pomogę Ci także zmniejszyć szansę na usunięcie Twoich filmów. (09-11-2011 07:31)Requirer napisał(a): Szukałem niszy z kolegą, w końcu trafiliśmy na plik który jest bardzo często pobierany; Tak na marginesie - podstawowy błąd. Promocja, która trwa parę minut (czyli dodanie X łapek) to słaba promocja Przyjmę refa - surfer0700 - 02-01-2015 04:45 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |