Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]Problem z zaproszeniami - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]Problem z zaproszeniami (/Temat-Rozwiazane-Problem-z-zaproszeniami-4556)

[Rozwiązane]Problem z zaproszeniami - MiSiaczek1412 - 05-04-2010 14:45

Witam. Wysłałam jakiś miesiąc temu zaproszenia i do tej pory nikomu nie podochodziły :| wie ktoś może co jest grane lub jak to jakoś "naprawić" ? to dla mnie ważne bo już bym miała Z-list... :/

RE: Problem z zaproszeniami - lockerz94_16 - 05-04-2010 14:46

Na wp.pl nie przychodzą (ewentualnie popatrz na zakładke SPAM). Wyślij je ponownie tzw. Resend.

RE: Problem z zaproszeniami - MiSiaczek1412 - 05-04-2010 14:51

Wcześniej przychodziły normalnie na wp. Tylko od tamtego momentu nie chcą :|

RE: Problem z zaproszeniami - Magnus - 05-04-2010 14:56

Trzeba trochę poczekać i w spamie są mojemu koledze jak wysłałem to było w spamie ...

RE: Problem z zaproszeniami - MiSiaczek1412 - 05-04-2010 14:57

Troche to nie jest ponad miesiąc nie ?

RE: Problem z zaproszeniami - kobra166 - 05-04-2010 20:12

Na wp na 100% nie dojdzie. Wiem bo sprawdzałem, aczkolwiek kiedyś dochodziły. Na onet spróbuj tam normalnie idą.Shy

RE: Problem z zaproszeniami - Magnus - 05-04-2010 20:18

No to troche dziwna sprawa ... xD może te osoby oszukały Cie ,że nie doszło ... bo chcieli mieć spokój z Tobą ;p

[Rozwiązane][Rozwiązane]Problem z zaproszeniami - Tech - 19-03-2011 10:29

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.