Chcesz zostać Administratorem serwisu o GTA5? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Chcesz zostać Administratorem serwisu o GTA5? (/Temat-Chcesz-zostac-Administratorem-serwisu-o-GTA5-45234) |
Chcesz zostać Administratorem serwisu o GTA5? - Killer - 30-10-2011 09:58 Chcesz zostać Administratorem serwisu o GTA5? Jestes fanem serii grand theft auto ? z niecierpliwością czekasz na nowe gta5? znasz smaczki i nowości którymi dzieli się z nami rockster? posiadasz wiedzę i umiejętości prowadzenia forum? Korzyści? jeśli serwis się rozwinie i przyczynisz się do tego to w dalszym ciągu będziesz jego administratorem, będziesz mogł wrzucić swoje reklamy, dodatkowo zarabiać. Ja gwarantuje opłacony serwer, domene i support. chętni fani serii gta proszeni są o wpisanie się w temat - dlaczego właśnie oni. RE: Chcesz zostać Administratorem serwisu o GTA5? - Dramer - 30-10-2011 12:23 takie forum już jest RE: Chcesz zostać Administratorem serwisu o GTA5? - Lubelak - 30-10-2011 12:30 Tak dokładnie ,taki serwis już jest chyba ,że chcesz robić konkurencje userom z forum RE: Chcesz zostać Administratorem serwisu o GTA5? - InTeR - 30-10-2011 12:31 (30-10-2011 12:23)Dramer napisał(a): takie forum już jest Co z tego, że jest? For o zarabianiu jest sztuk 3 (tych większych) a ZC najlepsze, chociaż nie najwcześniej założone (?) RE: Chcesz zostać Administratorem serwisu o GTA5? - DDK - 30-10-2011 12:32 Co z tego, że jest ? Nie może być drugiego ? Forum o zarabianiu też jest kilka i nikt nie robi sobie z tego jakoś problemu. Zbędnie komentujecie... Kto chętny to się zgłosi do rekrutacji. RE: Chcesz zostać Administratorem serwisu o GTA5? - Daminn - 30-10-2011 12:53 Jestem Czekam Interesuje się Posiadam Dlaczego Ja? Trudna sprawa. Jedyna seria gier którą się interesuje. Kontakt na pw w razie co proszę. RE: Chcesz zostać Administratorem serwisu o GTA5? - Killer - 30-10-2011 13:21 Nikomu nie robie żadnej konkurencji, forum jak i silnik stoi od paru miesięcy, nie mam czasu tego ogarnąć, za dużo czasu pochłania upload i praca, więc może ktoś zrobi z tego użytek, jeśli nie to trudno. Nie wiem tylko po co osoby mające zerowe pojęcie o samej stronie czy sytuacji wypowiadają się tutaj. RE: Chcesz zostać Administratorem serwisu o GTA5? - Youtuber - 30-10-2011 13:45 Ja chciał bym być administratorem gdyż grałem we wszystkie części GTA i wszystkie przeszedłem. Jeśli chcesz wiedzieć więcej pisz PW |