![]() |
Co sadzicie o uploadzie eboków - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: Co sadzicie o uploadzie eboków (/Temat-Co-sadzicie-o-uploadzie-ebokow-45122) |
Co sadzicie o uploadzie eboków - xBlackxK - 27-10-2011 19:51 Witam czy upload ebooków jest opłacalny? Co na to wgl firecash, bo z tego co wiem jest to piractwo?, jak to ominąć ![]() RE: Co sadzicie o uploadzie eboków - sobolek - 27-10-2011 20:12 To żadne piractwo jeżeli sam robisz e-booki. A tak to za piractwo oni nic pewnie nie zrobią bo nie sprawdzą każdego pliku osobno czy jest twój, czy jest kogoś innego.. Ale nie radzę kopiować e-booków bo stracisz na tym. Pobiorą go może 1-2 razy. Lepiej napisać swój oryginalny to bynajmniej wiesz że nigdzie indziej go nie znajdą. RE: Co sadzicie o uploadzie eboków - xBlackxK - 27-10-2011 20:18 Bo ja wiem, ktoś kiedyś mówił mi że upload ebooków jest opłacalny i upload ciekawych książek np: Harry Potter zwiększa zyski ![]() |