Tagvillage.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Tagvillage.com (/Temat-Tagvillage-com-44996) |
Tagvillage.com - bwnw - 24-10-2011 22:58 Chciałbym przedstawić amerykański portal, który płaci za samo jego używanie. W niedalekiej przyszłości będzie on całkowicie zintegrowany ze wszystkimi portalami społecznymi, takimi jak Facebook, MySpace czy Twitter. Ponadto oferuje zupełną nowość w internecie - obrót tagami. Jest to inwestycja, dzięki której użytkownik może sobie zapewnić regularny dochód. Co więcej, na Tagvillage dostępny jest tzw. Bazaar. Jest to miejsce, w którym możesz kupować różnego rodzaju towary i usługi za $0.10. Tagvillage jest także platformą charytatywną. Firma co tydzień oddaje 10% swojego dochodu na cele charytatywne. Jest to całkowita nowość w polskim internecie, dlatego może pojawić się wiele wątpliwości co do wiarygodności serwisu. Ze swojej strony mogę dodać, że jestem użytkownikiem Tagvillage od grudnia 2010. Oznacza to, że obserwuję progres portalu od samego początku i przekonałem się, że Tagvillage rozwija się w niebywałym tempie. Co do wypłacalności, wykonałem już kilka wypłat, a w internecie jest masa dowodów wypłaty. Po więcej szczegółów zapraszam na mojego nowo powstałego bloga i forum, na którym wszystko opisane jest od A do Z. BLOG TAGVILLAGE.PL STRONA GŁÓWNA TAGVILLAGE.COM RE: Tagvillage.com - patulsky1337 - 25-10-2011 18:29 chętnie się zarejestruje jeśli jest to nawet z refa tylko proszę powiedz mi jakie są z tego zarobki i w jakim czasie. RE: Tagvillage.com - bwnw - 25-10-2011 20:31 To zależy od Twojej aktywności. Na razie jedynymi sposobami są Tag Trading i kupowanie na Bazaarze. Na oba te sposoby możesz zarobić dużo nawet w jeden dzień, jeśli tylko jesteś aktywny. Oprócz tego otrzymujesz punkty za aktywność, za które każdego dnia wypłacane są Tagvillage Credits. Tagvillage oferuje teraz 5 darmowych PIF credits (wartych $5) za każde wpłacone $5. PIF credits to zwykłe kredyty przeznaczone do rozdania swoim poleconym. Jest to limitowana oferta. RE: Tagvillage.com - slonikpiotr - 12-12-2011 17:37 Nikt nic więcej nie napisze na temat tego serwisu? Podany blog niestety nie działa. Postanowiłem odnowić temat, bo wplaciłem tam 5$ i musze powiedzieć, że jeśli dobrze pokombinować, to można na tym sporo zarobić (jeśli wypłacają ), trzeba tylko dobierać dobre tagi i mieć na nie kupców. Jednak nie znalazłem żadnego polskiego forum które zajmowało by się tą firma. Wie ktoś coś więcej na jej temat. Czy jest wyplacalna ? RE: Tagvillage.com - N55 - 13-02-2012 16:57 Macie jakiś dowód wypłaty? Tagvillage.com - Hybrid1990 - 01-06-2021 20:11 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |