Wygraj notebooka SONY VAIO - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wygraj notebooka SONY VAIO (/Temat-Wygraj-notebooka-SONY-VAIO-44985) |
Wygraj notebooka SONY VAIO - DDK - 24-10-2011 18:37 Wygraj notebooka SONY VAIO
Konkurs internetowy: Aby wziąć udział w konkursie i wygrać notebooka SONY VAIO wystarczy wykonać zadanie konkursowe. W konkursie do wygrania: - notebook SONY VAIO - 3x Plecak Subaru duży - 10x Śniadaniówka LEGO Zadanie konkursowe polega na zagraniu w grę kanapkową, skomponowaniu własnej kanapki oraz odpowiedzeniu na pytanie: Z kim najchętniej podzielisz się swoją kanapką? Link do konkursu: KLIK Konkurs trwa do 31.10.2011 r Warto zobaczyć RE: Wygraj notebooka SONY VAIO - Biały - 31-10-2011 18:02 Oczywiście spróbowałem, ułożyłem w 3 sekundy, na pewno będą szybsi, i lepsze odpowiedzi (jak zawsze). RE: Wygraj notebooka SONY VAIO - vanor - 31-10-2011 18:45 z tego co mi się zdaje to czas ułożenia kanapki nie ma znaczenia , najważniejszy jest tekst |