Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Qday ma przerwe - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Qday ma przerwe (/Temat-Qday-ma-przerwe-4493)

Strony: 1 2

Qday ma przerwe - Tidus - 04-04-2010 13:44

Napisał K-ja (admin Qday)
Nie, są święta. Zadań należy się spodziewać koło środy. No bo w końcu pracownicy też mają wolne, a to, że chce im się siedzieć na forum to ich sprawa Wink.

Z tego wiemy ze do środy nie będziemy mieć więcej expaSad

Zapraszam do komenotawania

RE: Qday ma przerwe - Zythus - 04-04-2010 13:45

Lamusy. Na TAG będą zadania...

RE: Qday ma przerwe - MeTonaTOR - 04-04-2010 13:45

Oni tez jajko wielkanocne mussa zjesc a nie 24/7 przed pc Smile

RE: Qday ma przerwe - haggard - 04-04-2010 13:52

Dodanie zadania tyle nie trwa chyba...

Ja tam mam czas zeby uzypelnic zadania, bo kilka dni mnie nie bylo.

RE: Qday ma przerwe - Davids69 - 04-04-2010 13:52

Jajko wielkanocne 2 minuty sie wpiernicza. TAG jakos moze. A pozatym to smacznych swiat i wesolego jajkaSmile

RE: Qday ma przerwe - ketrab - 04-04-2010 14:16

Powiem tak: na Qday bierze mnie coraz większe cholera. Nie dość, że nagrody są do dupy i trzeba na nie zbierać exp'y przez długi okres czasu to w dodatku robią takie numery z expem. Mam bodajże 26 punktów exp'a i z pewnością wezmę pierwszą lepszą mp3, lecz zanim oni uzupełnią nagrody, to ja pewnie uzbieram exp'y potrzebne na telewizor...STRASZNA PORAŻKA !!!

RE: Qday ma przerwe - damianowrz - 04-04-2010 15:58

qday jest wypalone, TAG jak narazie bije ich na glowe...

RE: Qday ma przerwe - Tidus - 04-04-2010 17:14

Prawda ,TAG narazie przewyższa dużym kawałkiem Qday ale jak narazie lepiej poczekajmy az na TAG bedzie restock Smile

RE: Qday ma przerwe - damianowrz - 04-04-2010 17:27

no dokladnie nagrody na qday ze pozal sie boze, szalik, czapka afro, jakies gry co 10 lat temu w cdaction byly, takie nagrody jakby na odpi***** wystawione, dobrze moglbym rzeczy ze stychu wyciagnac utworzyc serwis i niech wiara sie o nie bije ;P

RE: Qday ma przerwe - ambrell - 04-04-2010 20:53

Omg co wy gadacie o tag skoro ani jednej nagrody na oczy nie widzieliście? Ładnie wystartowali ale to nie wszystko.
A qday, jak po swiętach nie doda nowych nagród to bd stratą czasu.