Łatwy sposób na zarobek ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Łatwy sposób na zarobek ! (/Temat-Latwy-sposob-na-zarobek-44741) Strony: 1 2 |
Łatwy sposób na zarobek ! - patrykzaj - 19-10-2011 13:11 Siema ! Dzisiaj chciałbym wam przedstawić stronę na której łatwo można zarabiać prawdziwe pieniądze !!! Jest tu mowa o stronie http://www.mypay.pl O co tu chodzi - już tłumaczę : Rejestrujemy się z tego linku : Rejestracja Po zrobieniu konta wchodzimy w zakładkę Akcje. Następnie widzimy na dole różne akcje a obok sumę za jaką je robimy . Przykładowo : Gruper.pl 40 gr - obok mamy zakładkę Szczegóły wchodzimy w nią i klikamy weź udział . Następnie wpisujemy dane o jakie jesteśmy proszeni i w niektórych trzeba potwierdzić adres email. Po spełnieniu tych warunków na konto zostanie przypisana dana kwota . Dzienny zarobek na koncie to około 3 zł czasami 4 zależy od ilości zrobionych i przysłanych akcji. Wypłata !!!! : Wypłatę można zlecić od salda konta : 7,50 zł. Wypłaty realizowane są średnio co 2,5 tygodnia. Można zlecić na Paypal oraz Banki. Życzę miłego zarabiania i zapraszam do rejestracji )) --- Rejestracja RE: Łatwy sposób na zarobek ! - Jarmu - 25-10-2011 21:17 Kiedyś byłem na tym zarejestrowany i nawet naliczało mi kasę, ale po kilku godzinach zaczęło mi tą kasę cofać (nie wiedzieć czemu). Nie chcę nikogo zrażać bo możliwe, że to było coś z mojej winy, ale mówię jak było :/ Masz jakiś dowód wpłaty z mypay'a? RE: Łatwy sposób na zarobek ! - Michał Bereszyński - 25-10-2011 21:39 mi wogóle nie zaliczają akcji RE: Łatwy sposób na zarobek ! - patulsky1337 - 26-10-2011 15:59 ja juz z mypaya z 6 wypłat zleciłem teraz będę zlecał na 20 zł. polecam! RE: Łatwy sposób na zarobek ! - DJVahn - 26-10-2011 18:56 Mnie tam jakoś żadnej akcji nie nalicza... RE: Łatwy sposób na zarobek ! - rayden - 26-10-2011 19:03 Przeczytaj FAQ i dowiesz się co źle robisz, że Ci nie zalicza! RE: Łatwy sposób na zarobek ! - marcela - 27-10-2011 03:55 (26-10-2011 19:03)rayden napisał(a): Przeczytaj FAQ i dowiesz się co źle robisz, że Ci nie zalicza!Tak juz jest ustawione w MyPayu, że tylko część zalicza, a za te które nie zalicza, to i tak właściciele serwisu biorą kase od reklamodawców. Najprościej mówiąc są to Akcje robione za free dla Mypaya. RE: Łatwy sposób na zarobek ! - dombros15 - 29-10-2011 07:34 a mi ładnie zaliczają. wszystkie akcje zaliczone jak tak dalej pujdzie to na czteropaka się dorobie RE: Łatwy sposób na zarobek ! - kometix - 29-10-2011 07:57 z mypay miałem jedną wypłatę o wysokości 10 zł polecam ten serwis jeśli ktoś chce zarobić parę groszy RE: Łatwy sposób na zarobek ! - rayden - 29-10-2011 08:03 U mnie również akcje zalicza bezproblemowo.. niektóre pod dłuższym czasie, inne po krótszym ale zalicza |