![]() |
BuxUnite - Poradnik, Tabela Zarobków itp. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: BuxUnite - Poradnik, Tabela Zarobków itp. (/Temat-BuxUnite-Poradnik-Tabela-Zarobkow-itp-44675) |
BuxUnite - Poradnik, Tabela Zarobków itp. - war43 - 18-10-2011 07:34 Witam. Chciał bym wam przedstawić moją stronę, na której publikuję prosty poradnik zdobywania poleconych, tabelę zarobków na BuxUnite itp. Chciał bym żebyście mi doradzili co mogę tam jeszcze zmienić, dodać itp. ![]() http://buxunite2211.weebly.com Dziekuje ![]() RE: BuxUnite - Poradnik, Tabela Zarobków itp. - tomi3kh - 18-10-2011 13:11 bawię się w tego bux-a, w sumie chyba jest najlepszy według mnie, bo stawki dosyć wysokie i wypłacalny ![]() ![]() RE: BuxUnite - Poradnik, Tabela Zarobków itp. - war43 - 18-10-2011 13:33 No ja akurat wchodzę codziennie, mam Diamond i jestem z niego bardzo zadowolony ![]() RE: BuxUnite - Poradnik, Tabela Zarobków itp. - tomi3kh - 18-10-2011 15:17 jak już jesteśmy przy temacie to mam pytanko, na bux unite w zakładce Account Settings przy Your upline widnieje jakaś osoba (akurat u mnie z wietnamu z kontem diamond), o co z tym chodzi ? ![]() RE: BuxUnite - Poradnik, Tabela Zarobków itp. - war43 - 18-10-2011 16:29 Że jesteś jego poleconym. U mnie też jest typ z wietnamu, dokładnie mcmcdark RE: BuxUnite - Poradnik, Tabela Zarobków itp. - scofi16 - 18-10-2011 17:52 A jak wykupić konto diamond na tydzień ? RE: BuxUnite - Poradnik, Tabela Zarobków itp. - war43 - 18-10-2011 18:23 Upgrade Account i na samym dole Tylko że tam pisze 1 month, ale to jest na tydzień, za 3$ ![]() Aa i jak chcesz wykupywać Diamond to proponuję zarejestrować się z mojego refa, po wykupieniu przez Ciebie konta Diamond otrzymasz odemnie 1,50zł ![]() Nie jest to dużo, ale zawsze zwraca się część kosztów ![]() RE: BuxUnite - Poradnik, Tabela Zarobków itp. - jabolek1991 - 19-10-2011 15:44 Ile czeka się na wypłatę ? Zleciłem 1$ wypłaty czekałem ponad 1,5 dnia wycofałem i teraz zleciłem 1,5$ bo zauważyłem, że w większości takie stawki ludzie wypłacają w Dowodach BuxUnite - Poradnik, Tabela Zarobków itp. - DDK - 05-08-2012 19:48 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |