Domowicze z 1 ip - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Domowicze z 1 ip (/Temat-Domowicze-z-1-ip-444) |
Domowicze z 1 ip - Sherafear - 19-12-2009 15:49 Co to dużo mówić zaczynam od niedawna, czytałem troche forum, faq etc. Takie pytanie bo chce całej rodzienie załozyc konto, był bym wstanie kazdemu ogarnać zlistera ale mniejsza z tym. Jesli zrobie na rodziców, wyslajac zaproszenie to nic nie przytną potem? A tak pobocznie ile konto moge zrobic z 1 ip (5)? Czy mozna w miare fałszywe dane wpisywać jesli chciał bym nabyć paru wiecej członkow w rodzienie? RE: Domowicze z 1 ip - Pondzik - 19-12-2009 15:54 nie można ban albo reset ptz maks jak sie nie myle 6 zapa z 1 ip ale i tak wątpie zeby chociaż 6 fakuw przeszlo robić fejki każdy sherafear potrafi xD lepiej robic wieloklik w dailes za to przynajmniej bana nie bedzie RE: Domowicze z 1 ip - Kilol - 19-12-2009 15:57 Jakbyś miał robić konta fake, to zrób max. 3-4, ale i tak ci nie radzę. Można mieć max. 5 zaproszonych osób z jednego adresu IP. RE: Domowicze z 1 ip - Zythus - 19-12-2009 16:24 5 osób max Konta fake nie rób, wyzerują Ci saldo i dupa blada. Lepiej legal zdobywać znajomych, i legal zdobywać punkty. RE: Domowicze z 1 ip - Sherafear - 19-12-2009 16:34 Ja nie chce robic fake kont tylko konta na starych. I zapro dac starym tylko. Ale z logicznego punktu widzenia lepiej miec wiecej członkow w rodzienie i ile mogl bym miec xd. Sposob na znajmych juz mam oczywscie legalny. Zrobie 2 członkow prawdziwych i czy nie beda problemy? a co do klikow w dails Ps. mam double klicka na myszce jakbym sie zcfanil to jeszcze 1 myszke bym podłaczył. RE: Domowicze z 1 ip - Kilol - 19-12-2009 16:37 Za dwóch nie będziesz miał żadnych problemów. RE: Domowicze z 1 ip - Zythus - 19-12-2009 16:41 Cfaniak. Prawdziwych możesz mieć ile chcesz Fake lepiej nie robić Tyle ode mnie RE: Domowicze z 1 ip - Kilol - 19-12-2009 16:46 (19-12-2009 16:41)Zythus napisał(a): Cfaniak. Nie zgadzam się. MAX. 5 osób z jednego adresu IP. Nie wprowadzaj początkujących w błąd. Myślisz, że Lockerz patrzy na to czy to konto fake, czy nie fake ? Oni patrzą na to, ile ma się zaproszonych osób z jednego IP. Jeżeli miałbyś powyżej 5, to mógłbyś mieć problemy. Chyba każdy się ze mną zgodzi. RE: Domowicze z 1 ip - Kleszczman - 19-12-2009 16:48 Sherafear wiem że to twój pierwszy temat i post zarazem, ale niestety leci do kosza. Problem jest stary jak i sam Lockerz i wałkowany miiiiiiilion razy. Jeśli odpowiedź udzielona Ci tutaj to mało, zapraszam do przeszukania forum Domowicze z 1 ip - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |