Uwaga na oszusta! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Uwaga na oszusta! (/Temat-Uwaga-na-oszusta-44398) |
Uwaga na oszusta! - ipay - 13-10-2011 11:05 Witam. Właśnie przed chwilą napisał do mnie ten numer GG: 38456817 Napisał że chce kupić sms'y ode mnie. Później pisał że chce się wymienić 150zł paypal na 100 do banku... Później pisał że weźmie ode mnie sms'a za 60zł (są takie?) No i podał mi kod "*145*014626#" i mówił że to jest za 60zł na usługi chomika, wpisałem w google *145* i wyskoczyła mi oferta mixplusa, simplusa, 36.6 Płac komórką.. A dokładnie ta strona. Czyli że on chciał się połączyć jego kontem w Banku Citi Handlowy z moim telefonem co bezpośrednio mógłby płacić jakby z mojego telefonu. pozdrawiam. Uwaga na oszusta! - Killer - 25-11-2011 11:04 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |