[Rozwiązane]Karta płatnicza i zakupy pss - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: [Rozwiązane]Karta płatnicza i zakupy pss (/Temat-Rozwiazane-Karta-platnicza-i-zakupy-pss-44312) |
[Rozwiązane]Karta płatnicza i zakupy pss - mikolaj90 - 11-10-2011 16:56 Chcę zamówić sobie kartę płatniczą z mbanku Visa Electron izzyKarta i oczywiście pytam czy tą kartą da się robić zakupy w pss ? Jeżeli tak to teraz pytam jeszcze raz o składki np w serwisie GT. Składam się na jakąś grę, są cztery osoby chętne i ja dołączam mając kartę. Co dalej robię bo wszystkie obowiązki zakupu przejmuje je. Prosiłbym o dokładne wytłumaczenie, żebym potem nie zadawał kolejnych pytań. Dlaczego pytam ? Otóż pytam dlatego, gdyż gdy już będę miał kartę zamierzam robić zakupy w pss, a nie wiem jak to się robi będąc osobą mającą kartę. Czytałem coś o tym na GT ale nie rozumiem za bardzo tego tłumaczenia a mi chodzi o proste wytłumaczenie krok po kroku bo jak już wspomniałem, lepiej jest wytłumaczyć raz a porządnie. Pzdr. RE: Karta płatnicza i zakupy pss - Razer - 11-10-2011 17:04 Tak, izzykarta będzie działać, sam takiej używam Co do zakupów GT - weryfikujesz sobie konto, dołączasz do grypy. Gdy już macie komplet, Ty wystawiasz na sprzedaż sloty gry, na której się składacie - ustalasz ich cenę etc. Dodatkowo najlepiej napisać w opisie slot dla xxxx - i wpisać nick osoby z GT. Kiedy już wszyscy kupią sloty, wysyłają Ci kasę (podajesz im dane), Ty kupujesz, wysyłasz passy i gotowe Pamiętaj żeby zmienić hasło po 2-3 dniach bo co poniektórym odbija i je sami zmieniają... tak masz władze nad kontem, jak ktoś chce pobrać again to mu podajesz nowy pass pzdr RE: Karta płatnicza i zakupy pss - mikolaj90 - 11-10-2011 17:08 Oto mi chodziło Razer, dzięki. Pisałem, że już nie zadam pytań żadnych ale co zrobić Podaję im dane do karty ? Jak zobaczę pieniądze na karcie to potem kupuję daną grę z pss ? RE: Karta płatnicza i zakupy pss - Razer - 11-10-2011 17:12 Dane do karty? Kpisz? Kartę dostaje się do izzykonta, więc podajesz im namiary na konto (numer). RE: Karta płatnicza i zakupy pss - Paviano - 11-10-2011 17:13 Jak chcesz się szybko pozbyć pieniędzy z konta, to śmiało możesz im podać dane do karty Grę kupujesz kiedy chcesz, ale jak kupisz przed wpłatą, to nie podawaj im danych do konta PSN. Oczywiście po zakupie usuń dane swojej karty z PSN. Na GT na forum zakupy jest na samej górze temat jak kupować i są nawet obrazki. RE: Karta płatnicza i zakupy pss - mikolaj90 - 11-10-2011 17:34 Ok, rozumiem. Temat można zamknąć. [Rozwiązane]Karta płatnicza i zakupy pss - Marello - 11-10-2011 17:43 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |