![]() |
[Rozwiązane]Karta płatnicza i zakupy pss - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: [Rozwiązane]Karta płatnicza i zakupy pss (/Temat-Rozwiazane-Karta-platnicza-i-zakupy-pss-44312) |
[Rozwiązane]Karta płatnicza i zakupy pss - mikolaj90 - 11-10-2011 16:56 Chcę zamówić sobie kartę płatniczą z mbanku Visa Electron izzyKarta i oczywiście pytam czy tą kartą da się robić zakupy w pss ? Jeżeli tak to teraz pytam jeszcze raz o składki np w serwisie GT. Składam się na jakąś grę, są cztery osoby chętne i ja dołączam mając kartę. Co dalej robię bo wszystkie obowiązki zakupu przejmuje je. Prosiłbym o dokładne wytłumaczenie, żebym potem nie zadawał kolejnych pytań. Dlaczego pytam ? Otóż pytam dlatego, gdyż gdy już będę miał kartę zamierzam robić zakupy w pss, a nie wiem jak to się robi będąc osobą mającą kartę. Czytałem coś o tym na GT ale nie rozumiem za bardzo tego tłumaczenia a mi chodzi o proste wytłumaczenie krok po kroku bo jak już wspomniałem, lepiej jest wytłumaczyć raz a porządnie. Pzdr. RE: Karta płatnicza i zakupy pss - Razer - 11-10-2011 17:04 Tak, izzykarta będzie działać, sam takiej używam ![]() Co do zakupów GT - weryfikujesz sobie konto, dołączasz do grypy. Gdy już macie komplet, Ty wystawiasz na sprzedaż sloty gry, na której się składacie - ustalasz ich cenę etc. Dodatkowo najlepiej napisać w opisie slot dla xxxx - i wpisać nick osoby z GT. Kiedy już wszyscy kupią sloty, wysyłają Ci kasę (podajesz im dane), Ty kupujesz, wysyłasz passy i gotowe ![]() Pamiętaj żeby zmienić hasło po 2-3 dniach bo co poniektórym odbija i je sami zmieniają... tak masz władze nad kontem, jak ktoś chce pobrać again to mu podajesz nowy pass ![]() pzdr RE: Karta płatnicza i zakupy pss - mikolaj90 - 11-10-2011 17:08 Oto mi chodziło Razer, dzięki. Pisałem, że już nie zadam pytań żadnych ale co zrobić ![]() Podaję im dane do karty ? Jak zobaczę pieniądze na karcie to potem kupuję daną grę z pss ? RE: Karta płatnicza i zakupy pss - Razer - 11-10-2011 17:12 Dane do karty? ![]() RE: Karta płatnicza i zakupy pss - Paviano - 11-10-2011 17:13 Jak chcesz się szybko pozbyć pieniędzy z konta, to śmiało możesz im podać dane do karty ![]() Grę kupujesz kiedy chcesz, ale jak kupisz przed wpłatą, to nie podawaj im danych do konta PSN. Oczywiście po zakupie usuń dane swojej karty z PSN. Na GT na forum zakupy jest na samej górze temat jak kupować i są nawet obrazki. RE: Karta płatnicza i zakupy pss - mikolaj90 - 11-10-2011 17:34 Ok, rozumiem. Temat można zamknąć. [Rozwiązane]Karta płatnicza i zakupy pss - Marello - 11-10-2011 17:43 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |