Kupię niszę - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Kupię niszę (/Temat-Kupie-nisze-44223) |
Kupię niszę - Kurus - 09-10-2011 16:00 Dość nietypowo,ale cóż... .Kupię pomysł na niszę od doświadczonego uploadera . Wymagany screen miesięcznych zarobków oraz screen z owej niszy.Cena do uzgodnienia .Ewentualnie mogę się zarejestrować z refa, o czym również zapraszam na PW. RE: Kupię niszę - Karpik - 09-10-2011 16:19 Kurus zacznij sam szukać nisz. Poczytaj poradniki, a naprawdę Ci się opłaci. Kopiować od kogoś nie jest sztuką, lepiej przez tydzień zarabiać dolca na dzień i potem się rozkręcić, niż na odwrót. RE: Kupię niszę - Kurus - 09-10-2011 16:24 Karpik ,wiesz....swoich mam trochę,ale miesięcznie na FC i SC tyle o ile dobijam do wypłaty,a przydałaby mi się nisza z 1-2$ dziennego zarobku. RE: Kupię niszę - m4rcin93 - 09-10-2011 16:46 screen można podrobić więc taki sposób szukania niszy jest marny. RE: Kupię niszę - Driver - 09-10-2011 16:50 glupszego tematu juz chyba byc nie moze ... pomysl czlowieku... |