Vagex - Oglądanie filmów YouTube - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Vagex - Oglądanie filmów YouTube (/Temat-Vagex-Ogladanie-filmow-YouTube-44195) |
Vagex - Oglądanie filmów YouTube - baner - 09-10-2011 00:20 Witam! Każdy z nas chce trochę zarobić w internecie, Vagex to sprawdzony serwis na którym możesz przygarnąć do siebie trochę drobniaków. Polega to na włączeniu programu (wyciszeniu go też 2) i gotowe zarabiasz. Pobierasz program wpisujesz User ID i to wszystko. Aby zarabiać więcej możesz włączyć trzy aplikacje. Vagex do Winowsa, Firevag do FireFox'a i Vagorid czyli aplikacje do Androida. Do każdej aplikacji można użyć 5 maszyn czyli zarobek idzie 5-5-5 zamiast 1. Sam zarabiam ponad 10 000 "kredytów" dziennie gdzie próg lojalnościowy to 16 000 "kredytów" czy to dużo ? Sam sobie odpowiedz. Zapraszam Na Vagex RE: Vagex - Oglądanie filmów YouTube - ipay - 11-10-2011 09:59 a jak tam potwierdzić tego facebooka? trzeba dodać to na tablice i wysłać link do swojego profilu? to już tak robiłem i nie akceptowali.. RE: Vagex - Oglądanie filmów YouTube - Karpik - 11-10-2011 18:02 Dodaj do znajomych, polub i wyślij link. Dzisiaj koło 01:00 robiłem, a o 8 mialem 1k pkt RE: Vagex - Oglądanie filmów YouTube - baner - 12-10-2011 16:04 Dokładnie jeśli masz zablokowane konto tylko dla "znajomych" to musisz ich dodać . Jednak najwięcej można zarobić na oglądaniu filmów przez program vagex RE: Vagex - Oglądanie filmów YouTube - baner - 16-10-2011 19:09 heh odświeżam RE: Vagex - Oglądanie filmów YouTube - ghoulas - 08-11-2011 22:55 Czy trzeba miec konto na YouTube by tego używać? Czy wystarczy ten ichni ID bo coś mi nie ładuje filmów do Vagexu RE: Vagex - Oglądanie filmów YouTube - Bolt - 08-11-2011 23:17 Mam 3 rzeczy do powiedzenia. Po 1 było. Po 2 ukryty ref. Po 3 kosz Vagex - Oglądanie filmów YouTube - Admin - 08-11-2011 23:21 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |