Bestbuybux - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Bestbuybux (/Temat-Bestbuybux-44136) Strony: 1 2 |
Bestbuybux - wojtekp17 - 08-10-2011 03:05 BESTBUYBUX BESTBUYBUX Przedstawiam świeżutkiego 16 zarejestrowanych BESTBUYBUX Konto ULTIMATE klik $0.0150 klik ref $0.0150 klików dziennie 1 Minimum do wyplaty $1.00 Czas między wypłatami 5 dni Metoda wypłaty Instantly Konto Ultimate na 6 miesięcy Account balance $1.0000 Purchase balance $1.0000 czysty link http://www.bestbuybux.com Zapraszam do rejestracji z mojego polecenia http://www.bestbuybux.com/?ref=wojtekp17 RE: Bestbuybux - kinq96 - 08-10-2011 15:41 1 klik dziennie... bez przesady RE: Bestbuybux - wojtekp17 - 12-10-2011 12:01 Witam. Mineły 4 dni od rejestracji. GRATIS Account balance $1.0000 Pierwszy dzień 1 klik Drugi dzien 2kliki Trzeci dzien 7 klików Czwarty dzien 15 klików Minimum do wyplaty $1.00 ZLECONA WYPŁATA Today $1.39 $0.00 $1.39 Pending... Upload Teraz czekam czy wypłaci. Zapraszam do rejestracji. Panie kolego kinq96 !!! RE: Bestbuybux - kinq96 - 12-10-2011 13:03 Jak wypłaci to daj znać, zaczne klikać PS. Kliknąłem w zakładkę "upgrade" i z tego co widać to raczej pewny scam .. (polecony za 0.07$)? RE: Bestbuybux - wojtekp17 - 12-10-2011 13:23 wITAM. Bądź dokładny,polecony $0.0075,mała ale różnica RE: Bestbuybux - mareczek - 12-10-2011 13:32 Nic sie nie zgadza z tym co podales w 1. poscie wojtek linki na pewno sa dobre? Konto Ultimate? Nawet takiego nie ma najwyzsze to 'President' nie dostalem dolara ani do acc balance ani do purchase balance, zamiast jednego klika mam (20 o wartosci 0.001$ po 20 sekund, pozdrawiam chyba ze ktos uwielbia klikac i czekac). Zeby tego bylo malo to jak juz napisalem mam 'Staff' czyli darmowe konto z ktorego nawet nie moge wyplacic pieniedzy. Metoda wyplaty 'Instantly' Przy kazdzym jest napisane ze Manually, koszt refka 0.10$ tez sie nie zgadza. Ogolnie mowiac 'WTF?!?!' Ani jedna informacja z pierwszego posta sie nie zgadza, nie wiem czy tylko ja tak mam czy pozostali tez, ale troche to dziwne. A no i jeszcze fajnie ze minimum to 1$, tylko ze na stronie jest napisane 2.50$. Chyba wiecej nie bede sie rozpisywal, prosze nie pisz takiego dlugiego posta jak ja, tylko chcialem poinformowac ze taka sytuacja zaszla. Mozliwe ze po prostu cos jest nie tak z moim komputerem i nie probuje cie w zaden sposob urazic. Pozdrawiam RE: Bestbuybux - kinq96 - 12-10-2011 13:34 Witam, nie wprowadzaj mnie w błąd bo pisze jak byk Renting Refferals $0.0700 Proszę bardzo : http://www.bestbuybux.com/pages/acc/upgrade Bądź dokładny RE: Bestbuybux - wojtekp17 - 12-10-2011 13:46 Masz rację. Nie byłem dzisiaj jszcze na buxie.Wszedłem i co widzę? Wiadomość,zmieniającą wszystko Dzień dobry dla wszystkich, Mamy przyjemność ogłosić, że nie będzie jakiś wielkich zmian w naszym serwisie. Dla wszystkich, którzy oczekuje na polecenia wypłaty, mamy zamiar zwrócić go do stanu konta. Bo rozumiem, że każdy chce zarobić na stronie PTC, jak my, ale mamy nadzieję, że każdy będzie wiedział o sytuacji, że świat PTC napotykają ten dzień. Jego za najlepsze dla wszystkich. Po wprowadzeniu zmian został ustanowiony, będziemy prosić wszystkich do przeczytania TOS, a dopiero potem, jeśli na Twoją opinię, nie zgadzasz się na to, to daj nam znać na naszym bilet wsparcia, jeśli chcesz nadal z naszych usług lub nie . drogą do tych starych członków chcemy zachować swoje członkostwo i może przedłużyć go do naszego systemu raz wszystko wraca do normy. Dziękuję bardzo i miłego dnia wszystkim. Admin, BestBuyBux.com Przykro mi ale nie wiedziałem o tym do teraz,do wczoraj było zupełnie inaczej. Tak jak napisałem w piewszym poście. Przestaję klikać w nim. Pozdrawiam RE: Bestbuybux - kinq96 - 12-10-2011 13:57 Od początku był trochę podejrzany, ale teraz to nie ma wątpliwości RE: Bestbuybux - wojtekp17 - 12-10-2011 14:13 Niestety,taki jest świat buxów Masz rację kinq96 to ja byłem niedokładny. Pozdrawiam. |