torrenty konto - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: torrenty konto (/Temat-torrenty-konto-44025) |
torrenty konto - logo - 05-10-2011 18:28 Konto w serwisie torrenty.org już aktywowane, pełen dostęp sms musicie zapłacić ponad 11zł, u mnie tylko 10zł i dostajesz w pełni aktywne konto dla ciebie, płatność paypal, zainteresowany moje gg 37928584, lub pisac w temacie. RE: torrenty konto - magnatex - 05-10-2011 18:36 Dla nowych posiadaczy konta na torrenty.org, przypominam, że przynajmniej raz na 30 dni musicie się zalogować, bo inaczej bezpowrotnie kasują konto. RE: torrenty konto - logo - 05-10-2011 19:04 ja tam proponuje cały czas być zalogowanym, bo nie widzę sensu wklepywać 100 razy na dzień tych samych danych, o ile wiem to 2 albo 3 miesiące jeżeli się nie zaloguje osoba to konta kasują, temu lepiej tam być aktywnym online, ile się tylko da cena ulega zmianie 9zł, ktoś chętny ? konto sprzedaję z mailem wiadomo !!! |