Zrzuta na konta YouTube - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: Zrzuta na konta YouTube (/Temat-Zrzuta-na-konta-YouTube-43892) |
Zrzuta na konta YouTube - Yanke$ - 03-10-2011 13:06 Witam Chciałbym zakupić konta YouTube, wiadomo po co - by kosić cieplutkie dolarki z ppa 100 kont kosztuje 17,99$. Cena wysoka ze względu na jakość, konta weryfikowane telefonicznie i sprawdzone, działają bardzo długo. W przypadku gdy konta padną, zostaną mi dane nowe albo zwrócona zostanie gotówka. Poszukuję zaufanej osoby, której będę mógł w pełni zaufać. Proszę o kontakt PW. Pozdrawiam RE: Zrzuta na konta YouTube - Karpik - 04-10-2011 19:59 Mam pytanie. Twierdzisz, ze mnie nie znasz, lecz ja bylbym jednak dalej zainsteresowany, jednak mam pytanie... Masz moze jakis polecony program oprocz tego do komentowania etc?? RE: Zrzuta na konta YouTube - Yanke$ - 05-10-2011 10:00 Wynegocjowałem cenę 14$ za 100 sztuk Pisz PW. RE: Zrzuta na konta YouTube - Admin - 06-10-2011 00:42 mega drogo a nie wiem po co Ci jakość skoro to nie robi różnicy. Zrzuta na konta YouTube - Admin - 10-05-2013 11:15 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |