Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sprzedam Konto DarkWarez VIP WARTO - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Sprzedam Konto DarkWarez VIP WARTO (/Temat-Sprzedam-Konto-DarkWarez-VIP-WARTO-43869)

Strony: 1 2

Sprzedam Konto DarkWarez VIP WARTO - Nextor - 02-10-2011 20:52

Jak w temacie konto kumpla na sprzedaz z vipem
około 90 pochwał miał mieć admina ale hajsu nie miał żeby dołożyc na domene pomocny użytkownik postów coś ponad 2000
cena jaka mnie interesuje to 20-30 zł do negocjacji.
Pisać tu bądź na PW

RE: Sprzedam Konto DarkWarez VIP WARTO - ziom12368 - 02-10-2011 21:11

OSZUST!!! wielki oszust chciał mnie okrasc mowił ze jego konto z vipem to nick Jazin a nick jazin nie ma vipa tylko super moderrator nie dałem sie okrasc uwaga na tego urzytkownika!! jazin ma Postów: 15003 OSZUST!!

RE: Sprzedam Konto DarkWarez VIP WARTO - Nextor - 03-10-2011 18:42

Aha Jestem oszustem bo sie pomyliłem tak ? Że mam Super Modka a mówiłem że Vipa,to spoko Smile

RE: Sprzedam Konto DarkWarez VIP WARTO - ziom12368 - 03-10-2011 19:55

Tak podałes ze twoje konto ma nick jozin a jozni ma super moderator

RE: Sprzedam Konto DarkWarez VIP WARTO - Nextor - 03-10-2011 20:29

No racja konto moje Mówiłem ci że konto jest kumpla A z tego co się orientuje to Super Moderator jeżeli nawet jest lepszy niz ViP Tak ?
Nie rozkminiam tych rang bo w tym nie siedze ale wes kurwa odrazu nie osadzaj o oszustwo ktos sie okradl albo cos ? za takie cos powinienes miec -10 reputy,,,Zgłosze to

RE: Sprzedam Konto DarkWarez VIP WARTO - cpr - 03-10-2011 21:03

(03-10-2011 20:29)Nextor napisał(a):  No racja konto moje Mówiłem ci że konto jest kumpla A z tego co się orientuje to Super Moderator jeżeli nawet jest lepszy niz ViP Tak ?
Nie rozkminiam tych rang bo w tym nie siedze ale wes kurwa odrazu nie osadzaj o oszustwo ktos sie okradl albo cos ? za takie cos powinienes miec -10 reputy,,,Zgłosze to

Nie chce się wbijać w temat, ale ja na DW jestem już od kilku lat i jeżeli chodzi konto o nicku "Jazin" to z prawdopodobieństwem graniczącym z pewnością mogę powiedzieć, że jesteś oszustem.

Jazin konta na DW nigdy nie sprzeda. Konto SM jest zabezpieczane przez Admina więc stary nie przeklinaj w postach i nie rób z ludzi idiotów.

RE: Sprzedam Konto DarkWarez VIP WARTO - Lontek - 04-10-2011 13:49

[Obrazek: 1247541018_by_Aug.jpg]

RE: Sprzedam Konto DarkWarez VIP WARTO - Qwik - 04-10-2011 14:04

Pomylenie Jazina z innym kontem nie jest przypadkiem.

RE: Sprzedam Konto DarkWarez VIP WARTO - ziom12368 - 04-10-2011 16:21

To nie było pomylenie napisał ze ma na sprzedaz konto o nicku Jazin

RE: Sprzedam Konto DarkWarez VIP WARTO - Qwik - 07-10-2011 21:17

Potwierdzam.Oszust.W tym temacie http://zarabiam.com/Temat-Sprzedam-Konto-DW-43826 chce sprzedać kradzione konto i potem pewnie znowu ukraść i znowu sprzedać.