Strony do zarabiania - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Strony do zarabiania (/Temat-Strony-do-zarabiania-43786) Strony: 1 2 |
Strony do zarabiania - Creay72 - 30-09-2011 22:55 Witam jestem nowym użytkownikiem jest to mój pierwszy post i chciałbym się od użytkowników z większym stażem dowiedzieć jak zarabiać przez internet ostatnio dowiedziałem się o stronce 20dollars2surf ile mniej więcej można na niej zarobić miesięcznie czy są inne stronki tego typu na których mogę zarobić kilkanaście lub kilkadziesiąt złoty dziennie jak tak to proszę o podanie stronek tego typu i jak już byście podali to proszę o napisanie ile można zarobić mniej więcej dziennie. RE: Strony do zarabiania - Karpik - 30-09-2011 23:00 20dollars2surf odpuść sobie zdecydowanie... Jest wiele stron różnego rodzaju... Na niektórych możesz się rejestrować, wypełniać ankiety i mieć 10złotych dziennie, na innych nakłaniasz innych do rejestracji i też około 10 złotych zarabiasz, lub zajmujesz się uploadowaniem Jeżeli chcesz pomocy zapraszam GG 283640, zawsze pomocny RE: Strony do zarabiania - Qwik - 01-10-2011 09:37 Na MyPay możesz się zarejestrować.Około 10zł do 15zł można. RE: Strony do zarabiania - Killer - 01-10-2011 11:47 mozesz zarobić i po 100-200 zł dziennie, jednak jeśli wcześniej tego nie robiłeś to o tym zapomnij liczy się doświadczenie w kilka dni do tego nie dojdziesz, jednak po kilkanaście złotych dziennie bez większych problemów można zgarnąć na uploadzie. Sharecash i inne serwisy tego typu to najlepszy wybór. RE: Strony do zarabiania - Ciastek - 01-10-2011 16:53 No tak jak napisał karpik. 20dollarsurf się nie opłaca ja próbowałem i przez miesiąc zaledwie 1.29$.Polecam uploadować albo na sharecash albo na wupload. RE: Strony do zarabiania - DarkDevil11 - 01-10-2011 20:20 Jeżeli jesteś ogarnięty w temacie bo bardziej proponowałbym ShareCash niż Wupload... RE: Strony do zarabiania - lemon666 - 04-10-2011 14:02 Ja bym się skłaniał ku cashfile lub firecash. wieksze stawki niż na SH. RE: Strony do zarabiania - Jaro070 - 06-10-2011 19:00 Ja zaczynałem od Get Paidu. Kilka stron opisałem tutaj: http://kasobranie.info/ RE: Strony do zarabiania - Killer - 06-10-2011 19:38 @up gdybym ja od czegoś takiego zaczął to pewnie już bym w sieci nie zarabiał. Przecież to jest lipa. RE: Strony do zarabiania - xBlackxK - 06-10-2011 20:20 Tak jak wyżej zacznij od Uploadu (PPA) - polega to na wypełnianiu ankiet przed pobraniem, najbardziej znane są FireCash, ShareCash lub CashFile polecam te dwa pierwsze Co do metody to blog i YouTube, żeby wiedzieć więcej tu masz poradnik http://zarabiam.com/Temat-Zacznij-zarabiac-z-FireCash-Poradnik-zarabiania-38702 Nie jest to mega super gdzie zdobędziesz wiedzę jak zarabiać po 100 zł dziennie, ale masz dużo opisane co i jak. PS: Jak bd chciał to z czasem dojdziesz do perfekcji! |