![]() |
Kupię maile: 250 sztuk (nieaktualne) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Kupię maile: 250 sztuk (nieaktualne) (/Temat-Kupie-maile-250-sztuk-nieaktualne-43774) |
Kupię maile: 250 sztuk (nieaktualne) - M512 - 30-09-2011 19:31 Witam Kupię 250 gotowych, aktywowanych maili w serwisie hotmail.com. Zlecenie obejmuje nie tylko założenie adresów mailowych, ale również przekierowanie poczty ze wszystkich kont na jeden, podany przeze mnie adres. Robi się to w następujący sposób: opcje > więcej opcji > Przesyłanie dalej poczty e-mail > wkleja się do okienka podanego przeze mnie maila > gotowe (*można też wyciągnąć bezpośredni link do przekierowań, co przyspieszy proces ograniczając Twoją rolę do dwóch kliknięć ![]() Loginy mogą być wylosowanymi znakami, ważne jest aby wszystkie hasła były takie same. Zainteresowanych proszę o kontakt: [email protected]. Cena usługi do ustalenia, czekam na propozycję. //NIEAKTUALNE RE: Kupię maile: 250 sztuk (hotmail) - M512 - 01-10-2011 00:39 zmieniłem całkowicie treść wiadomości, zainteresowanych proszę o ponowne przeczytanie pierwszego postu ![]() |