![]() |
Zarabianie na oglądaniu wideo. Czy możliwe ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Zarabianie na oglądaniu wideo. Czy możliwe ? (/Temat-Zarabianie-na-ogladaniu-wideo-Czy-mozliwe-43672) Strony: 1 2 |
Zarabianie na oglądaniu wideo. Czy możliwe ? - Doragon - 27-09-2011 22:20 Czy można zarobić na oglądaniu wideo ? Przeglądałem dziś internet i nie nalazłem nic sensownego. Np. wstawiamy jakiś link na swoją stronę i płacą nam za odtworzenie ewentualnie za obejrzane minuty. Bo te serwisy z filmami online chyba tak zarabiają. RE: Zarabianie na oglądaniu wideo. Czy możliwe ? - InTeR - 27-09-2011 22:21 Tak, jest to możliwe. MegaVideo.com RE: Zarabianie na oglądaniu wideo. Czy możliwe ? - Youtuber - 27-09-2011 22:54 Tak jest to możliwe jak napisał kolega inter wyżej RE: Zarabianie na oglądaniu wideo. Czy możliwe ? - LessiPL - 27-09-2011 23:06 Tyle ze stawki nie sa powalajace, jest też alternatywny youtube, gdzie dostaniesz dolary za wyświetlenia filmu przez innych użytkowników, w tym momencie nie jestem w stanie Ci podac nazwy serwisu. Jeśli go znajde to wstawie go w tym temacie. RE: Zarabianie na oglądaniu wideo. Czy możliwe ? - InTeR - 27-09-2011 23:07 (27-09-2011 23:06)LessiPL napisał(a): Tyle ze stawki nie sa powalajace, jest też alternatywny youtube, gdzie dostaniesz dolary za wyświetlenia filmu przez innych użytkowników, w tym momencie nie jestem w stanie Ci podac nazwy serwisu. Jeśli go znajde to wstawie go w tym temacie. Jakie dolary, nie jest tak łatwo.. Pierwsze to trzeba zostać partnerem YouTube a żeby nim zostać trzeba dużo na to pracować. RE: Zarabianie na oglądaniu wideo. Czy możliwe ? - ipay - 28-09-2011 00:18 ludzie oglądaj twoje filmy i zarabiasz ta? jest http://www.videobb.com/ RE: Zarabianie na oglądaniu wideo. Czy możliwe ? - Doragon - 28-09-2011 11:15 Pogrzebałem trochę i znalazłem http://www.videozer.com Chyba nowy bo od jakiegoś czasu przewija się ten odtwarzacz na różnych stronach. I potrzeba mniej wyświetleń niż w serwisie (post wyżej) Polska oczywiście w 4 grupie ![]() Chyba nie lubią Polski. Według mnie Rosja też powinna być 4 grupie ale Rosja to Rosja. RE: Zarabianie na oglądaniu wideo. Czy możliwe ? - Qwik - 28-09-2011 15:50 Polacy kombinują z premkami dlatego zawsze w niższych grupach a na videozer trzeba prawdopodobnie obejrzeć cały film żeby zaliczyło a na videobb nie. RE: Zarabianie na oglądaniu wideo. Czy możliwe ? - jabolek1991 - 30-09-2011 12:10 Czy megavideo płaci jeszcze za oglądanie ? Bo wcześniej mogłem wejść w zakładki ile już mam zaliczonych wyświetleń i ile zarobiłem a teraz nigdzie nie moge tego znaleźć, rzuci ktoś lickiem jak wie gdzie to można sprawdzić ? RE: Zarabianie na oglądaniu wideo. Czy możliwe ? - Doragon - 08-10-2011 16:59 Witam ponownie. Mam konta w dwóch serwisach videoBB.com oraz videoZer.com Pierwsze filmiki wrzuciłem prawie tydzień temu i nie mam naliczonych żadnych wyświetleń. W internecie piszą że oszukują nie naliczają wyświetleń. Co sądzicie o tym ? |