Opłacalne/wypłacalne? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Forum Punktomaniacy.pl (/Forum-Forum-Punktomaniacy-pl-287) +----- Dział: Dyskusja (/Forum-Dyskusja-289) +----- Wątek: Opłacalne/wypłacalne? (/Temat-Oplacalne-wyplacalne-43539) Strony: 1 2 |
Opłacalne/wypłacalne? - Karpik - 25-09-2011 11:06 Jak z opłacalnością serwisu? Opłaca się siedzieć? Ciężko coś zdobyć? Jakies uzupełnienia nagród już były i ktoś z forum coś wygrał? RE: Opłacalne/wypłacalne? - zon - 25-09-2011 11:46 Z tego co wiem to jest to fajny serwis, na którym można szybko wygrać fajne nagrody :> RE: Opłacalne/wypłacalne? - Pati - 25-09-2011 12:16 Dostałam smyczkę stamtąd ;D RE: Opłacalne/wypłacalne? - Karpik - 25-09-2011 12:18 Smyczkę z jakiegoś bonusu czy uzupełnienia? BO patrzę na te nagrody co mają pokazane, to strasznie dużo tego i aż nie dowierzam ;P RE: Opłacalne/wypłacalne? - kanonier - 25-09-2011 15:37 Karpik, serwis jest spoko, wygrałem już smycz,koszulke,doładowanie 30pln, pendriva 8gb wszystko przysłali. Zobacz nagrody - zwycięzcy. Restocki są 2 co miesiąc . Premium i zwykły , więc możesz zdobyć 2 nagrody co miesiac. A pozatym możesz wygrać nagrodę w : - aukcje -gry http://punktomaniacy.pl/nagrody/zwyciezcy/ RE: Opłacalne/wypłacalne? - Symbian - 19-10-2011 16:18 Wypłacalni, Wygrałem już tam: Kamerkę Internetową Doładowanie telefonu za 50 zł Doładowanie telefonu za 30 zł Smyczkę Punktomaniacy.pl Pendrive Kingston 4 GB Pendrive Kingston 4 GB I TO WSZYSTKO MAM JUŻ W DOMU ! RE: Opłacalne/wypłacalne? - machu123 - 21-10-2011 08:28 A ja miałęm dostaćdołądowanie 30zl i smycz i od 3 tygodni czekam i czekam i chyba sie juz nie doczekam RE: Opłacalne/wypłacalne? - Punktomaniacy.pl - 22-10-2011 08:16 Doczekasz, doczekasz nagrody wysyłamy hurtem, głównie po zakupieniu nagród za comiesięczny restock (koszyków, snake), a osoby, które zdobędą coś w międzyczasie czekają na zakończenie się koszyków. Najgorzej z koszulkami, bo gdy w serwisie wygrane są dwie, może nawet jedna koszulka to ta osoba czeka, aż znajdzie się kilka kolejnych osób z koszulkami po to, żebyśmy mogli zamówić kilka na raz koszulek z nadrukiem. Termin maksymalnie 60 dni jest właśnie po to, żeby w takich sytuacjach nie spóźniać się z wysyłką nagród poza terminem 60 dni. RE: Opłacalne/wypłacalne? - Scoobyx - 22-10-2011 11:25 Ja już czekam chyba miesiąc albo dłużej na pendrive'a i dalej go nie dostałem :| RE: Opłacalne/wypłacalne? - Punktomaniacy.pl - 24-10-2011 18:46 Proszę przeczytać regulamin. Nikt nie otrzymał nagrody później niż do 60 dni. |