Likeplus.pl - Sprawdź To ! Wypromuj ZA DARMO Swoją Strone I Fanpage'a - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Likeplus.pl - Sprawdź To ! Wypromuj ZA DARMO Swoją Strone I Fanpage'a (/Temat-Likeplus-pl-Sprawdz-To-Wypromuj-ZA-DARMO-Swoja-Strone-I-Fanpage-a-43469) |
Likeplus.pl - Sprawdź To ! Wypromuj ZA DARMO Swoją Strone I Fanpage'a - Ganek - 23-09-2011 21:27 Kojarzycie enhanceviews ? Likeplus działa na podobnej zasadzie, dzięki tej stronie możemy wypromować swój fanpage lub własną stronę ( G+ ) Jak to dokładniej działa ? Żeby wypromować swoją strone/fanpage musisz mieć punkty za które zlecisz promowanie własnej strony/fanpage'a. Jak dostać te pkt ? za polubienie różnych fanpage'ów/ klikniecie G+. Chyba nie muszę więcej pisać prawda ? :] Reff: http://likeplus.pl/register.php Zwykły link: likeplus.pl RE: Likeplus.pl - Sprawdź To ! Wypromuj ZA DARMO Swoją Strone I Fanpage'a - Satan - 23-09-2011 21:28 Fajna strona, tylko troszkę biednie wygląda na pierwszy rzut oka Jutro ogarnę RE: Likeplus.pl - Sprawdź To ! Wypromuj ZA DARMO Swoją Strone I Fanpage'a - Ganek - 23-09-2011 21:29 Jakby cu to działa, mam już 8 fanów na FB RE: Likeplus.pl - Sprawdź To ! Wypromuj ZA DARMO Swoją Strone I Fanpage'a - jajepa - 14-11-2011 09:34 ktos cos wiecej sie wypowie? mi facebook aktywuje 2 tydzien maila ; o RE: Likeplus.pl - Sprawdź To ! Wypromuj ZA DARMO Swoją Strone I Fanpage'a - Ganek - 15-11-2011 19:16 Strona cały czas działa, ponad 1000 fanów zebrałem Likeplus.pl - Sprawdź To ! Wypromuj ZA DARMO Swoją Strone I Fanpage'a - Admin - 11-02-2012 10:36 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |