![]() |
Sieć komórkowa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Sieć komórkowa (/Temat-Siec-komorkowa-43369) |
Sieć komórkowa - mikolaj90 - 21-09-2011 19:33 Witajcie. Zmieniam sieć bo GaduAir zaraz upadnie (kończą działalność) i zastanawiam się nad dobrym wyborem sieci bo nie chce strzelać na ślepo. Oczywiście musi spełniać wymagania: - Jak najtańsze rozmowy do wszystkich i najtańsze sms'y do wszystkich, - Pakiety internetowe/darmowy internet po wykupieniu. Internet jednak jest najważniejszy i nie chodzi mi o aero2 itp. Podsumowując Plus, Play, Orange, T-mobile czy coś innego ? Jeżeli któraś z tych sieci proszę o podanie argumentów i żeby spełniała wymagania. @Edit: Jeden temat mój już istnieje ale teraz jest więcej promocji i innych pierdół dlatego nowy temat. I + za każdy sensowny post. RE: Sieć komórkowa - Youtuber - 21-09-2011 19:38 Orange ponieważ: -Jak jesteś w Orange Free dostajesz duży pakiet po doładowaniu -Możliwość dokupienia pakietów -Tanie rozmowy Możesz również przenieść swój numer z Gadu Air. RE: Sieć komórkowa - Daminn - 21-09-2011 19:48 Podstawą jest to w jakiej sieci mają twoi znajomi. Jeśli musisz mieć do wszystkich sieci to raczej Play. RE: Sieć komórkowa - jakub755 - 21-09-2011 19:51 Z tego co wiem to Play ma nie najlepszy zasięg RE: Sieć komórkowa - Daminn - 21-09-2011 20:09 No to mało wiesz. Jadą na nadajnikach Plusa wiec zasięg jak Plus, a teraz stawiają własne nadajniki. RE: Sieć komórkowa - mikolaj90 - 21-09-2011 20:26 Jakieś inne propozycje, sugestie ? Dalej nie wiem jaką sieć wybrać.... RE: Sieć komórkowa - Scoobyx - 21-09-2011 20:32 Też jestem w GG Air więc zostałem zmuszony przenieść się do innej sieci. I zastanawiam się nad FreeM. Internet darmowy ( tylko nie wiem do końca jak z tym jest. Rozmowy też są chyba tanie. Trzeba poczytać coś więcej. RE: Sieć komórkowa - ambrell - 21-09-2011 20:47 (21-09-2011 20:09)Daminn napisał(a): No to mało wiesz. Jadą na nadajnikach Plusa wiec zasięg jak Plus, a teraz stawiają własne nadajniki. Niech stawiają bo jak narazie to słabiutko, orange ma lepszy zasięg. RE: Sieć komórkowa - Driver - 21-09-2011 20:55 (21-09-2011 20:09)Daminn napisał(a): No to mało wiesz. Jadą na nadajnikach Plusa wiec zasięg jak Plus, a teraz stawiają własne nadajniki. jak widac ty tez malo wiesz.... bo zasieg w playu jest nadal fatalny... moja ciocia jak zeszla u siebie na -2 pietro i sie zatrzasnela i dzwonila z telefonu z karta play to nie bylo zasiegu, ale naszczescie miala tez telefon z karta t-mobile - byly dwie kreski i sie dodzwonila RE: Sieć komórkowa - mariio - 21-09-2011 21:36 PLAY : słaby zasięg ale oferta jest świetna też mam w play'u abonament i czasem zdarza się że w jakimś bunkrze nie ma zasięgu ale o play można powiedzieć że nadal świerzaczek więc trochę wyrozumiałości ![]() orange też ma słaby sygnał bo jak wejdziesz do bunkru czy gdzieś głębiej to też nie ma zasięgu ![]() najlepszy zasięg ma t-mobile ( dawna era ) bo jest to jedyna sieć dzięki której byłem w stanie dzwonić i w bunkrze i 10 - 15m pod powierzchnią ziemi ( czyli tam gdzie wymięka play i orange ) dla ciekawskich powiem jeszcze że nawet 2 kreski były ![]() |