Klikens.pl ----> Klikasz i wygrywasz ; )) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Klikens.pl ----> Klikasz i wygrywasz ; )) (/Temat-Klikens-pl-Klikasz-i-wygrywasz-43234) |
Klikens.pl ----> Klikasz i wygrywasz ; )) - drewno09 - 19-09-2011 11:08 Witam.
Ostatnio szukałem serwisu typu "za10groszy.pl; podbij.pl" i natrafiłem na serwis: www.klikens.pl Serwis działa na zasadzie takiej że dodaje przedmiot np teraz jest "Logitech Cordless Desktop MX3200 Laser" cena detaliczna to: 279 zł I administracja serwisu wybiera kiedy ktoś wygrywa np. jak będzie 450 kliknięcie "Wygrywa kliknięcie nr: 450" I każdy użytkownik ma swoje klikensy i decyduje czy daje 1,2,5 czy 10 klikensów za jednym razem jak Twój klikens będzie 450 wygrywasz. Serwis jest mało popularny ale czym więcej użytkowników tym coraz więcej nagród. Dostępne nagrody teraz to:
Aby mieć "klikensy" na stronie trzeba je kupić: 1-1zł 10-10zł Myślę że serwis się rozkręci i będzie można wiele urwać ciekawych nagród. REF: www.klikens.pl Czysty: klikens.pl Bardzo proszę o rejestrację z REFA dam PUNKT REPUTACJI RE: Klikens.pl ----> Klikasz i wygrywasz ; )) - wesolutki - 20-09-2011 12:27 Gotowe z refa, zobaczymy czy jest to coś warte. Bo te serwisy typu podbij itp. są gówno warte... Klikens.pl ----> Klikasz i wygrywasz ; )) - Klin - 31-01-2015 14:44 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |