[Rozwiązane]czy wykryja? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]czy wykryja? (/Temat-Rozwiazane-czy-wykryja-4313) |
[Rozwiązane]czy wykryja? - pyton1993 - 01-04-2010 18:01 Witam. Jako ze posiadam 2 dostepy do internetu , moglbym sprobowac z tego co korzystam caly czas wysylac zaproszenia z jednego konta , nastepnie zmienic internet odebrac zaproszenie i tak np do z-list. Wiem ze to ilegal lecz dzis zdobyc z-list bez przekretu jest strasznie trudno gdyz wiekszosc ma konta a reszta nie chce sie zarejestrowac. Dzieki temu bana dostalbym z tego co mi sie wydaje tylko na tych zaproszonych kontach bo mialbym all na jednym ip a moje prawdziwe konto uzywalbym tylko tez na jednym ip czyli na 2 internecie ,wiec nie powinienem za to zgarnac bana na koncie prawdziwym. Co o tym myslicie? Pewnie nie ktorzy zaraz zaczna wyzywac mnie od oszustow , lecz z tego co wyczytalem duzo ludzi z tego forum robilo przekrety by zdobic z-list. nie jestem pewien czy wybralem dobry dzial. p.s zalozylem ten temat w innym dziale ale jestem pewien ze zle wybralem poprzedni dzial wiec prosze o usuniecie poprzedniego watku, dziekuje. RE: czy wykryja? - Tech - 01-04-2010 18:21 No tak, ale jeżeli dobrze rozumiem te 20 "osób" będzie zarejestrowane z takiego samego IP i lockerz na takie coś nie zezwoli. Jak już tak bardzo chcesz tego zlista robiąc fake meile to potem napisz do lockerz i jak będziesz mieć trochę szczęścia to odejmą ci tylko połowę ptz, a status zlist zostanie. RE: czy wykryja? - pyton1993 - 01-04-2010 18:33 no tak ale z tego co wiem to troche im zajmie zanim sie zbanuja te 20 kont fikcyjnych na 2 internecie , a ja przez ten czas zdazylbym wszystkie emaile zarejestrowac i dostane pkt i z list. Przynajmniej tak mi sie wydaje , nie chcialbym za bardzo robic tak jak mi polecil kolega up bo mysle ze za to bym mogl zgarnac bana;/ co Wy na to? RE: czy wykryja? - szulakaluble - 01-04-2010 21:58 (01-04-2010 18:33)pyton1993 napisał(a): no tak ale z tego co wiem to troche im zajmie zanim sie zbanuja te 20 kont fikcyjnych na 2 internecie , a ja przez ten czas zdazylbym wszystkie emaile zarejestrowac i dostane pkt i z list. Przynajmniej tak mi sie wydaje , nie chcialbym za bardzo robic tak jak mi polecil kolega up bo mysle ze za to bym mogl zgarnac bana;/ co Wy na to? Ale co ci po tych punktach i po z-list skoro jak tylko coś zamówisz to napiszą ci ze wykryli pewne nieprawidłowości z kontem i nagrodę ci anulują. RE: czy wykryja? - kura - 01-04-2010 22:08 Ja robiłem tak: jak zakładałem fake emaile to za każdym razem zmieniałem ip. Jak zakładałem konta na lockerz do tych emiali też zmieniałem ip i nie wpisywałem w wymagane pola jakiś bzdet typu bla bla tylko pisałem Imiona, nazwiska, adresy tyle że zmyślone z głowy. na marcowym restocku zamówiłem koszulke za 300ptz i dziś przyszło mi potwierdzenie ze wysyłają mi koszulkę. Czyli jednak nie wykryli mi fake kont. zeby się nie męczyć z ręcznym zakładaniem meili to polecam ygoow ;p RE: czy wykryja? - Bazor - 02-04-2010 02:36 Nie robiąc nastepnego tematu chcialbym was zapytac czy za takie cos dostalbym bana... Otóż sam zrobilem 20 fake e-mails i powysylalem na nie zaproszenia, nastepnie poprosilem 7 kolegow, zeby sie zarejestrowali po 3-4 razy na dany e-mail. Czyli, ze moj kolega wlazi na te 3-4 e-maile co zrobilem, a potem sie rejestruje i mam taką niezręczną sytuacje... bo dostałem od lockerz team wiadomosc o z-list na e-mail i czy to wystarczy na to abym mogl spokojnie zamawiac nagrody? RE: czy wykryja? - Tech - 02-04-2010 09:58 Koledzy mają stałe IP? Niby mogłoby to przejść, bo konto może mieć każda osoba (brat, siostra itp), ale pewności z lockerz nigdy nie ma. Cytat:bo dostałem od lockerz team wiadomosc o z-list na e-mail i czy to wystarczy na to abym mogl spokojnie zamawiac nagrody?Nie, koszulki były wysyłane zawsze, bez względu na fake konta. RE: czy wykryja? - kura - 03-04-2010 12:25 Ja zrobiłem fake konta i info na temat koszulki z-lista nie dostałem do dnia dzisiejszego a z-lista mam już od lutego... [Rozwiązane][Rozwiązane]czy wykryja? - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |