Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
czy wykryja? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: czy wykryja? (/Temat-czy-wykryja-4306)

czy wykryja? - pyton1993 - 01-04-2010 16:44

Witam. Jako ze posiadam 2 dostepy do internetu , moglbym sprobowac z tego co korzystam caly czas wysylac zaproszenia z jednego konta , nastepnie zmienic internet odebrac zaproszenie i tak np do z-list. Wiem ze to ilegal lecz dzis zdobyc z-list bez przekretu jest strasznie trudno gdyz wiekszosc ma konta a reszta nie chce sie zarejestrowac.

Dzieki temu bana dostalbym z tego co mi sie wydaje tylko na tych zaproszonych kontach bo mialbym all na jednym ip a moje prawdziwe konto uzywalbym tylko tez na jednym ip czyli na 2 internecie ,wiec nie powinienem za to zgarnac bana na koncie prawdziwym. Co o tym myslicie?

Pewnie nie ktorzy zaraz zaczna wyzywac mnie od oszustow , lecz z tego co wyczytalem duzo ludzi z tego forum robilo przekrety by zdobic z-list.

nie jestem pewien czy wybralem dobry dzial.

RE: czy wykryja? - mattkotek - 01-04-2010 23:12

Nikt cię od oszustów nie wyzywa, tylko powiedz mi jaki jest sens takiego działania?
Z tego co rozumiem to to 20 zaproszeń i tak byś miał z jednego ip, nową nagrodę na z-liście powinieneś dostać ale o restockach nie masz co marzyć.

RE: czy wykryja? - Daminn - 01-04-2010 23:39

Ale to nie jego wina że wysyłał zaproszenia do jednej osoby.? Konto ze zlistem byłoby więc czyste, a po czasie zbanowane zostałoby ip te na którym rejestrowałeś linki. Skoro są to dwa zupełnie inne łącza (dostawca ten sam?) nie powinno być problemów, ale pamiętaj robisz to na własną odpowiedzialność.